Hava Durumu

Suç makinelerini bu fotoğraf yakalattı!

Denizli'de suça karışan 3 kişi sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf sayesinde yakalandı. İş yeri kurşunlama, dolandırıcılık, kasten öldürmeye teşebbüs gibi çok sayıda kaydı olan suç makineleri 15 numaralı masada poz verdikleri için operasyona "kod 15" ismi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2021 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2021 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Suç makinelerini bu fotoğraf yakalattı!

Denizli Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT timleri, Murat Ç.'nin 14 Eylül 2021 günü paylaştığı bir fotoğrafı takibe aldı.

JASAT ekipleri, müzikholde 15 numaralı masadan poz veren kişilerin çok saylıda suç kaydı olduğunu tespit etti. Kişilerin kimlikleri tek tek belirleyen ekipler "Kod 15" operasyonu için düğmeye bastı.

Fotoğrafta yer alan Muhammet M.'nin, gittiği bir gazinoda kız arkadaşını görünce, darp ettiği, daha sonra adamlarıyla birlikte gazinoyu basıp 3 kişiyi yaraladığı belirlendi. Olay sonrası 6 adamı yakalanan Muhammed M.'de kaçmayı başardı. Yapılan takiplerde Muhammed M. gözaltına alındı.

SUÇ MAKİNELERİ TEK TEK YAKALANDI

Bozkurt ilçesinde, yoldan geçen birini, sırf hasmının aracına benziyor diye arkasından ateş açıp ağır yaralayan Murat Ç. gözaltına alındı.

Fotoğrafta yer alan 3 ismin de kendisini Aykut olarak tanıtan kişinin Erdoğan Ö. olduğu, 19 ilde 42 ayrı suça karıştığı ve 17 yıl hapisle arandığı belirlendi. Erdoğan Ö. de gizlendiği apart otelde gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.