Hava Durumu

Suç makinesi son işinde yakayı ele verdi!

Kocaeli'nin Derince ilçesinde gözlerine kestirdikleri bir eve hırsızlık için giren 3 kadından 1'i emniyet ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalandı. Emniyette işlemleri devam eden şüphelinin 21 adet suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2020 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2020 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Suç makinesi son işinde yakayı ele verdi!

Kocaeli'nin Derince ilçesinde hırsızlık için bir eve giren 3 kadından 1'i yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelinin 21 adet suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Olay, 24 Ocak tarihinde Kocaeli'nin Derince ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarı sonrasında harekete geçti. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların Ö.B., B.V. ve Ş.G. isimli 3 kadın olduğu tespit edildi. Şüphelilerden B.V.'nin cezaevinde olduğu tespit edilirken, Ö.B. ise dün İstanbul Kartal'da düzenlenen operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.

TAM BİR SUÇ MAKİNESİ

Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Ö.B.'nin evden hırsızlık suçundan 21 adet suç kaydının olduğu belirlendi. Ö.B. emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden Ş.G.'nin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.