Hava Durumu

Şükraniyespor'da Besim Er dönemi

Yıldırım’ın köklü kulüplerinden Şükraniyespor’a desteklerinin devam edeceğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Besim Er başkanlığındaki yeni yönetime başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2015 07:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2015 07:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şükraniyespor'da Besim Er dönemi
Süper Amatör Lig’de mücadele veren Şükraniyespor, hem iftarda bir araya geldi hem de yeni başkanın seçti. Kırmızı Beyazlıların Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftarın ardından Genel Kurul yapılırken, seçime tek listeyle gidildi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin de katıldığı kongrede Besim Er başkanlığa seçildi. Edebali, Yıldırım’ın köklü kulüplerinden Şükraniyespor’a desteklerinin devam edeceğini söylerken, yeni yönetime başarılar diledi.

Başkanlığa seçilen Besim Er ise yeni ve eski nesli iftarda buluşturdukları için mutlu olduklarını belirterek, “Hedefimiz Süper Amatör Lig’de üst sıralarda kendimize yer bulmak. Bize tesisimizi kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye ve bize bu görevi layık gören kongre üyelerine çok teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.