Hava Durumu

Süleyman Soylu'dan flaş açıklama: Mağaraların içine çıktık

İçişleri Bakanı Soylu: "Trafik cezalarından gelen paralar Maliye'ye gitmiyor. Birtakım tezviratlar yapıyorlar... Bu trafik cezalarından gelen paralar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sosyal bütçesine gidiyor ve oradan da fakir fukaraya dağılıyor."

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2018 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2018 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Süleyman Soylu'dan flaş açıklama: Mağaraların içine çıktık

İçişleri Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'ya yönelik mücadele hakkında konuştu. Soylu, "Sona yaklaştık. Şehirden tamamen sildiğimiz PKK'yı kırsalda da mağaraların içine tıktık" dedi.

Soyly konuşmasına şöyle devam etti: Trafik cezalarından gelen paralar Maliye'ye gitmiyor. Birtakım tezviratlar yapıyorlar... Bu trafik cezalarından gelen paralar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sosyal bütçesine gidiyor ve oradan da fakir fukaraya dağılıyor.

YENİ YIL MESAJI

Soylu, son 3 yılda 4 kritik seçimi büyük bir katılım ve demokratik olgunlukla tamamlayan Türkiye'nin, demokrasiden aldığı güçle 2019'da da istikrarını sürdürmeye kararlı olduğunu bildirdi.

Türkiye'nin, son yıllarda istikrarına yönelik birçok saldırıyı başarıyla savuşturduğunu, güçlü ve köklü devlet yapısıyla zorlu küresel süreçleri başarıyla yönettiğini vurgulayan Soylu, "Türkiye, 2017'de kararını verdiği yeni yönetim modeline 2018 yılında adım atarak yeni bir geleceğe doğru yol almaya başlamıştır." değerlendirmesinde bulundu. Bakan Soylu, mesajında şunları kaydetti:

"Orta Doğu kaynaklı küresel terör ve kitlesel göç olayları, içeride 17-25 Aralık'tan başlayan ve 15 Temmuz'da silahlı kalkışmaya dönüşen ihanet süreci, uzun yıllardır sürdürdüğümüz PKK terör örgütüyle mücadele ve tüm bu süreçlerin sınırlarımızın dışından aldığı destek, esas itibarıyla ülkemizin siyasal, ekonomik ve güvenlik istikrarı için ciddi bir sınav olmuştur. Türkiye bütün bu süreçleri, başarılı ve istikrardan taviz vermeyen yönetim anlayışı, kararlı bir liderlik, güçlü bir altyapı ve bütün bunların ötesinde demokrasiye olan bağlılığıyla aşmayı başarmıştır.

Şartlar ne olursa olsun demokrasi ve hukukun üstünlüğüne, halkın iradesinin tek belirleyici olması anlayışına olan bağlılığımız, tarif ettiğimiz tüm süreçlerin etkin şekilde yönetilebilmesine imkan sağlamıştır. Son 3 yılda 4 kritik seçimi büyük bir katılım ve demokratik olgunlukla tamamlayan Türkiye, demokrasiden aldığı güçle 2019'da da istikrarını sürdürmeye kararlıdır."

Soylu, İçişleri Bakanlığı olarak terörden asayişe, uyuşturucu ile mücadeleden göç yönetimine, trafik güvenliğinden şehir güvenliğine, tüm sorumluluklarının gereğini yerine getirmeyi sürdüreceklerini belirterek, "Aziz milletimizin yeni yılını tebrik ediyor, 2019'un ay yıldızlı bayrağımızın altındaki her vatandaşımız için sağlık, mutluluk ve bereket vesilesi olmasını diliyor, bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anıyoruz" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.