Hava Durumu

Sultan Bursa’ya veda etti

Bursa Müjdat Gezen Sanat Merkezi, ilk mezunlarına verdiği sertifikaların ardından kapılarını kapattı. Türkan Şoray'ın eğitmen olarak aldığı ilk plaket, Sultan'ın sevinç ve hüznü oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2012 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2012 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sultan Bursa’ya veda etti

Usta sanatçı Müjdat Gezen'in büyük hayalleri ile açılan ve eğitmen kadrosunda Uğur Dündar ve Türkan Şoray gibi efsane isimleri barındıran MSM, ilk mezunlarına verdiği sertifikaların ardından kapılarına kilit vurdu. 150 sanat tutkunu öğrencinin mezun olduğu törende sevinç ve hüzün aynı anda yaşanırken Türkan Şoray da bu hüznü yaşayanlar arasındaydı. Yaşanan icra sorunları ve son olarak binanın satışa çıkarılmasıyla MSM'nin Bursa'daki serüveni son bulurken mezun olan öğrencilerin sertifikaları Sultan tarafından verildi.

Sultan'ın gurur gecesi oldu

Türkan Şoray; Müjdat Gezen'den gelen ilk teklifin kendisini biraz tedirgin ettiğini ancak zaman içinde öğrencileriyle oldukça verimli bir süreç geçirdiğini, gençleştiğini ve bilgilerini tazelediğini ifade etti. Bir eğitmen olarak hayatında ilk defa plaket aldığını söyleyen Sultan, yaşamındaki en anlamlı günlerden birinde buruk sevinç yaşamanın üzüntüsünü unutamayacağını, öğrencileriyle ne kadar gurur duysa az olacağını söyledi.

Özgür ACER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.