Hava Durumu

Sultanlar'dan duygusal veda

Duygusal anların yaşandığı veda yemeğinde Avrupa'da şampiyon olan ve ligi beşinci sırada tamamlayan Büyükşehir Belediyesporlu voleybolculara plaket verilerek teşekkür edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sultanlar'dan duygusal veda

Ozan DEMİR'in haberi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası'nı kazandığı ve Vestel Venüs Sultanlar Ligi'ni 5. sırada tamamladığı 2016-2017 sezonuna kahvaltı organizasyonuyla veda etti. Ceylanköy'de verilen yemeğe Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Yönetim Kurulu üyeleri Taha Aydın, Cemal Vardar, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda kulübün Voleybol Koordinatörü olan Ersin Yılmaz, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç, Genel Sekreteri Kenan Uyarlık ile kulüp İdari Menajeri Sabri Can, teknik heyet ve sporcular katıldı.

'MUHTEŞEM BİR SEZONDU'

Duygusal anların yaşandığı organizasyonda sporculara plaket verilerek teşekkür edildi. Sultanlar'a hediyelerini takdim eden BASKF Başkanı Osman Kılıç, "Bizlere büyük gurur yaşattınız. Sizleri çok tebrik ediyorum. Federasyon olarak sizlere onurlandırmak istedik. Kalacak ve ayrılacak bütün sporcularımızı tebrik ediyor, hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. Başantrenör Jan de Brandt da muhteşem bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Ligi beşinci sırada bitirdik. Türkiye Kupası'nda yarıfinal oynadık. Avrupa kupasında final oynadık ve kazandık. İsterdik ki ilk 4 pozisyonda olalım ama olmadı. Yeni sezonda bütçelere bağlı kalmak şartıyla iyi bir takım yapacağız" diye konuştu.

Dora Horvath voleybolu bıraktı

Bursa Büyükşehir Belediyespor'da bu sezon gösterdiği performans ile takımı sırtlayan isimlerden biri olan Dora Horvath, Yeşil Beyazlı kulübe veda ederken, voleybolu da bıraktığını açıkladı. 29 Yaşında profesyonel kariyerine noktayı koyan Macar smaçöre, kulübün İdari Menajeri Sabri Can plaket verdi. Dora'nın dışında pasör Özge Kırdar'ın da voleybolu bırakabileceği, ancak son kararı henüz vermediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.