Hava Durumu

Sünnet düğünü kana bulandı

Silivri'de, akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında sünnet düğününde çıkan kavgada, 1 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı. Olay sonrası, tarafların toplandığı Silivri Devlet Hastanesi önünde Çevik Kuvvet ekipleri önlem aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2015 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2015 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sünnet düğünü kana bulandı
Olay, saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan birbirine akraba 2 ailenin fertleri, bir sünnet düğünü vesilesiyle Mimar Sinan Mahallesi Spor Kompleksi'nde bir araya geldi. İki aile, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada, taraflar birbirlerine silah, satır ve falçatalarla saldırmaya başladı. Olayda biri ağır 10 kişi yaralandı. Yaralılar, Silivri Devlet Hastanesi ile bölgedeki diğer çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak durumu ağır olan Celal Aksu adlı kişi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

POLİS HASTANEDE TEDBİR ALDI

Silahlı-bıçaklı kavganın ardından, akraba iki ailenin bazı fertleri Silivri Devlet Hastanesi önünde toplandı. Yaşanan gerginlik üzerine, Çevik Kuvvet polisleri hastanenin Acil Servis bölümünü kalkanlarla kapatıp, hastane bahçesi ve dışında TOMA ve 'akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçla tedbir aldı. 

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.