Hava Durumu

Süper'de Play-Off zamanı

Süper Amatör Küme'de 2 grupta oynanan normal sezonun sona ermesinin ardından 6 takımın Bölgesel Amatör Lig mücadelesi vereceği play-off'ta fikstür çekildi

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2018 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2018 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Süper'de  Play-Off zamanı

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

MAÇLAR NEFES KECESEK

Süper Amatör Küme'de 2 grupta oynanan normal sezonun sona ermesinin ardından 6 takımın tek devreli lig usulü Bölgesel Amatör Lig mücadelesi vereceği play-off'ta fikstür çekildi. BASKF'nin genel merkezinde yapılan kura çekimine adını play-off'a yazdırmayı başaran Demirtaşspor, Elmasbahçespor, Yıldırım Belediyespor, Yenişehir Belediyespor, Gülbahçespor ve Keles Gençlikspor'un yöneticilerinin yanı sıra Federasyon Başkanı Osman Kılıç, Genel Sekreter Kenan Uyarlık, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen katıldı. Tek devreli lig usulünde oynanacak Süper Amatör Küme play-off'un ilk haftasında 1 Nisan'da başlayacak maçlarda Keles Gençlik-Demirtaş, Gülbahçe-Elmasbahçe ve Yıldırım B.-Yenişehir B. eşleşmeleri ortaya çıktı.

"ŞÖLEN HAVASI OLSUN"

Gerçekleştiren kura çekimi sonrası açıklamalarda bulunan BASKF Başkanı Osman Kılıç, play-off maçlarının fair-play ve centilmenlik çerçevesi içinde geçmesini ve hak eden takımların başarıya ulaşmasını istediğini söyledi. Kılıç, "Öncelikle Bursa futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum. Her sene olduğu gibi bu sene de güzel kuralar çektik. Maçlarımız 1 Nisan'da başlayacak ve 15 Nisan'da sona erecek. Fair -play çerçevesinde sakatlık olmadan güzel maçlar olmasını diliyorum. Finali güzel yapmak istiyoruz. Bu maçlar şölen şeklinde geçsin istiyoruz. Umarım her şeyde olduğu gibi bu maçlarda da Türkiye'ye örnek oluruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.