Hava Durumu

Süper Lig alev alev! Bursaspor, Beşiktaş ve...

Süper Lig'de kritik hafta bugün oynanacak 4 karşılaşmayla başlayacak. Lider Beşiktaş, Gaziantepspor deplasmanına şampiyonluk, Bursaspor ise evinde Gençlerbirliği karşısına ligde kalmayı garantileme hedefiyle çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Süper Lig alev alev! Bursaspor, Beşiktaş ve...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftası bugün oynanacak 4 karşılaşmayla başlayacak. Süper Lig'de şampiyon ile küme düşecek son ekip, bu hafta yapılacak müsabakalar sonucunda belli olabilir. Ligde 71 puanla liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, yarın deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı müsabakadan galibiyetle ayrılması halindediğer karşılaşmaların sonucuna bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek. Ayrıca 67 puanla ikinci sırada yer alan Medipol Başakşehir'in ligden düşmesi kesinleşen Adanaspor'a bugün yenilmesi halinde Siyah Beyazlılar, maç yapmadan şampiyonluğa ulaşacak.

NEFES KESEN HESAPLAR

Ligde bu hafta oynanacak müsabakalar sonucunda Çaykur Rizespor ise küme düşen üçüncü takım olabilir. Ligde 30 puanla 16. sırada yer alan Karadeniz temsilcisi, yarın deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Rize, puan kaybetmesi durumunda kesin olarak lige veda edecek. Çaykur Rize'nin galibiyeti halinde ise gözler aynı saate başlayacak Bursaspor-Gençlerbirliği maçına çevrilecek. 35 puanla 15. sırada bulunan Timsah'ın alacağı 3 puan Rize'yi küme düşürecek. Rize'nin kazanıp, Bursaspor'un puan kaybetmesi durumunda ise lige veda edecek üçüncü takım, son haftada belli olacak.

Süper Lig'de zirve mücadelesinin yanı sıra üçüncülük için de kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Şampiyonluk yarışının uzağında kalan Fenerbahçe ile Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne daha üst turdan katılmak için ligde kalan maçlarını kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.