Hava Durumu

Süper Lig'de tarihi akşam! Aynı anda 10 maç...

Spor Toto Süper Lig'de tarihi bir akşam yaşanıyor. Ligin 40. haftasında bu akşam 20.30'da aynı anda başlayan 10 maç sezonun kaderini belirleyecek. Şampiyonluk yolunda en kritik maç olan Galatasaray - Beşiktaş derbisinin yanı sıra düşme hattının kaderi de bu akşam belli oluyor. Yukatel Denizlispor, geçen hafta lige veda ederken düşecek 3 takımdan 2'si daha bu akşam kesinleşebilir.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2021 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2021 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Süper Lig'de tarihi akşam! Aynı anda 10 maç...

Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında 10 maç aynı anda start alıyor. 10 maçın da başlama düdüğü 20.30'da çalacak ve şampiyonluk ile küme düşme hattındaki takımların kaderleri çizilecek.

ŞAMPİYONLUK HATTI

Ezeli rakibi Galatasaray 6, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin ise 5 puan önündeki Beşiktaş şampiyonluk yolundaki en önemli maçına çıkıyor. 20.30'da başlayacak derbide Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda lider Beşiktaş'ı konuk ediyor. Lider Beşiktaş'ın Galatasaray karşısındaki olası bir puan kaybına odaklanan Fenerbahçe ise şampiyonluk yolunda düşme hattındaki Ankaragücü deplasmanına çıkıyor.

KÜME DÜŞME HATTI

Yukatel Denizlispor, geçen hafta lige veda ederken düşecek 3 takımdan 2'si daha bugün kesinleşebilir. Bugün yapılacak maçların ardından BB Erzurumspor ve Gençlerbirliği'nin lige veda etme ihtimali bulunuyor. Buna göre Kasımpaşa'yı konuk edecek Erzurum temsilcisi yenilir, Hes Kablo Kayserispor ya da MKE Ankaragücü 3 puan alırsa mavi-beyazlıların düşmesi kesinleşecek.

Gençlerbirliği'nin durumu ise kendi karşılaşması hariç Ç.Rize- Yeni Malatyaspor, Erzurumspor-Kasımpaşa ve Kayserispor-Gaziantep maçlarının sonucuna bağlı. Başkent temsilcisi deplasmanda Fatih Karagümrük'e yenilir, Yeni Malatyaspor en az 1, Kasımpaşa ve Kayserispor da 3'er puan alırsa TFF 1. Lig'e düşecek.
Bunun dışındaki sonuçlarda, Gençlerbirliği ligde kalma ümitlerini son 2 maça taşıyacak.

SÜPER LİG'DE CANLI MAÇLAR

Galatasaray - Beşiktaş

BB Erzurumspor - Kasımpaşa

Sivasspor - Başakşehir

Kayserispor - Gaziantep

Çaykur Rizespor - Yeni Malatyaspor

Hatay - Denizlispor

Fatih Karagümrük - Gençlerbirliği

Göztepe - Konyaspor

Trabzonspor - Antalyaspor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.