Hava Durumu

Süper Lig'de zirve yarışı kızıştı! Hesaplar değişti...

Spor Toto Süper Lig 35. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti ve zirve yarışında hesaplar değişti.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2021 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2021 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Süper Lig'de zirve yarışı kızıştı! Hesaplar değişti...

Spor Toto Süper Lig'de 35. hafta heyecanı, Fenerbahçe'nin deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etmesi ve şampiyonluk yolunda çok kritik bir virajı kayıpsız dönmesiyle sona erdi. Lider Beşiktaş'ın sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldığı haftada ligde kalma savaşı veren Medipol Başakşehir'i 1-0 geriye düşmesine rağmen deviren sarı lacivertli ekip, puanını 69'a yükseltti ve bir maç eksiği bulunan lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi. Öte yandan Galatasaray ise Göztepe deplasmanında 3-1'lik galibiyetle döndü ve bir maç eksiğine rağmen puanını 65'e yükseltmeyi başardı. Sarı kırmızılı ekip, Fenerbahçe'nin 4, Beşiktaş'ın ise 6 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor.

36. HAFTA HEYECANI YARIN BAŞLIYOR

Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Beşiktaş, 20 Nisan Salı günü Demir Grup Sivasspor deplasmanına konuk olacak. Galatasaray ise 21 Nisan Çarşamba günü Trabzonspor'la kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe ise haftayı BAY geçecek.

SÜPER LİG'DE ZİRVE YARIŞI

1. Beşiktaş, 71 Puan (33 Maç)

2. Fenerbahçe, 69 Puan (34 Maç)

3. Galatasaray, 65 Puan (33 Maç)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.