Hava Durumu

Süper Loto talihlisi ikramiyesini aldı

Süper Loto'da, 7 hafta devrettikten sonra ikramiye tutarının yaklaşık 13,3 milyon liraya çıktığı geçtiğimiz hafta, 6 rakamını bilen iki talihliden biri olan Bursa talihlisi adına Vakıfbank Bursa Cumhuriyet Şubesi Müdürü Osman Demir, bugün Milli Piyango İdaresi'ne gelerek ikramiye çekini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2012 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2012 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Süper Loto talihlisi ikramiyesini aldı


Demir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bursalı talihlinin orta yaşın üstünde bir çiftçi olduğunu söyledi. Demir, talihlinin kazandığı paranın bir kısmıyla borçlarını ödemeyi, yurtdışı seyahati gerçekleştirmeyi, bir kısmıyla da gayrimenkul almayı planladığını söyledi.

Talihlinin Süper Loto kuponunu makineye ''sen seç'' yöntemiyle oynattığını belirten Demir, talihlinin zaman zaman şans oyunları oynadığını ve Cuma günü sabahı da banka şubesine gelerek ikramiye kazandığını söylediğini ifade etti.

Demir, daha sonra Milli Piyango Muhasebe ve Mali İşler Dairesi Başkanı Ergun Gürel'in elinden 6 milyon 678 bin 153 lira 90 kuruşluk ikramiye çekini aldı. Gürel, Süper Loto'nun diğer talihlisinin Konya Selçuklu'dan çıktığını, fakat şimdiye kadar ikramiyesini almaya gelmediğini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.