Hava Durumu

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'deki Yeni Projesi Kapılarını Yakında Açıyor!

Sur Yapı 22 yıldır gerçekleştirdiği konut projelerine Türkiye'nin dördüncü büyük şehri Bursa'nın merkezi Nilüfer İlçesi'nde bir yenisini ekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2014 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2014 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'deki Yeni Projesi Kapılarını Yakında Açıyor!

Bursa tarihsel zenginliği, ekonomik açıdan Türkiye'nin gelişmiş kentlerinden biri olması ile ön plana çıkıyor. Bursa'nın son yıllarda artan nüfusu ise dikkat çekiyor. Türkiye'de faaliyet gösteren önemli şirketlerin ofislerinin ve üretim tesislerinin Bursa ilinde bulunması bölgeye önemli bir katma değer sağlıyor.

Nilüfer İlçesi ise Bursa'nın merkezinde yer alması ile avantaj sağlıyor. İlçe, ticaretin yoğunluğu ve son dönemlerde çehresindeki değişiklikler ile dikkat çekiyor. Bursa Akademik Odalar Birliği, Sheraton Oteli ve bazı resmi kurumların Nilüfer İlçesinde yer alması ilçenin değişen çehresini yansıtıyor.

Sur Yapı'nın Bursa projesi Nilüfer İlçesi Odunluk Mahallesi'nde, İzmir otoyolu üzerinde yer alıyor. Proje inşaatı devam eden Yeni Bursa Stadyumu ve yapılması planlanan metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde yer alacak. Ayrıca 3. Köprü bağlantı yoluna yakınlığı ile de ulaşım kolaylığı avantajı sağlayacak. Sur Yapı konut, ofis ve mağazaların yer alacağı temalı karma projesiyle Bursa'ya merhaba diyecek.  

Ön talep döneminde konut, ofis veya mağazasını öncelikli seçme fırsatına yakalayacak müşteriler bu dönemin avantajlı fiyatlarından da yararlanma fırsatına sahip olacak. Ön talep bırakmak ve benzersiz fırsatlardan yararlanmak için acele edin!

Detaylı bilgi için: www.suryapi.com.tr/bursaprojesi
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.