Hava Durumu

Sürekli onu çırılçıplak görmekten bıktık

Sürekli çıplak halde balkona çıkıp karşı binadaki komşularını taciz ettiği öne sürülen H.Y., üç komşusu tarafından şikâyet edildi. Aile mahkemesi şüpheli kişinin komşularına 10 metre yaklaşmasını yasakladı

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2013 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2013 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sürekli onu çırılçıplak görmekten bıktık

İstanbul Bayrampaşa'da sürekli çıplak olarak balkona çıkıp karşı binadaki kadınları hareketleri ile taciz ettiği belirtilen H.Y. mahalledeki kadınlar tarafaından savcılığa şikayet edildi. Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Ediz sokakta yaşayan üç kadın, geçtiğimiz günlerde savcılığa ilginç bir şikâyette bulundu. İddiaya göre karşı binalarında oturan komşuları H.Y. sürekli evde çırılçıplak dolaşıyor, bu şekilde balkona çıkıyor ve kendilerini görüp göz göze geldiklerinde ise uygunsuz hareketlerde bulunuyordu. Savcılık, bu sıra dışı şikâyet üzerine soruşturma başlattı.

'PSİKOLOJİMİZ BOZULDU'

Müşteki kadın ifadesinde, "Bir süredir karşı komşumuzun çırılçıplak balkona çıkıp evde perdeler açıkken böyle dolaştığını görüyordum. Bu durumdan çok rahatsız olmuştum. Eşim gidip kavga eder diye ona da anlatamadım. Diğer komşularımın da rahatsız olduklarını öğrenince iki arkadaşımla şikâyetçi olmaya karar verdim. En son 17 Kasım günü mutfakta işimi yaparken karşı binada şüpheliyi gördüm. Yine çırılçıplaktı. Kendisini gördüğümü anlayınca cinsel organı ile oynamaya başladı. Ben de hemen camı ve perdeleri kapatıp içeri girdim. Bu durum bende ve komşularımda depresif bir hal yarattı. Mahalleli kadınlar olarak psikolojimiz bozuldu" dedi. Diğer iki şikayetçi de benzer ifade verdi. Soruşturma savcısı, Aile Mahkemesi'ne başvurarak koruyucu tedbir alınmasını talep etti. Talebi değerlendiren İstanbul Aile Mahkemesi H.Y'nin üç şikayetçi kadına 10 metre yaklaşmalarına ve şikâyetçilere ahlaka mugayır hareketlerde bulunmasına yasaklama getirdi. H.Y bir ay süre ile aynı sokakta oturduğu üç kadına yaklaşamayacak. Diğer taraftan üç kadının şikâyeti ile ilgili savcılık soruşturması sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.