Hava Durumu

Sürünerek kapıyı açan anne ailesini ölümden kurtardı

Konya’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişilik aile, yerden kalkamayan annenin sürünerek kapıyı açması sonucu komşuları tarafından kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2013 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2013 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sürünerek kapıyı açan anne ailesini ölümden kurtardı

Olay, saat 07.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Turgut Reis Mahallesi Aşçı Hasan Başı Caddesi’nde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam çocuklarını uyutan anne Şerife Ş. (32) yatmadan önce sobayı söndürdü. Sabah kalkmaya çalışırken midesi bulanan anne Şerife Ş, eşi Mehmet Ş’yi (35) uyandırdıktan sonra çocukları T.S. (11) ve O.Ş’nin (7) yanına gitti.

Çocuklarının yanında daha da fenalaşan anne telefonla komşularını arayarak yardım istedi. Eve yardım etmek için gelen komşularının içeriye girememesi üzerine yerde yatan anne sürünerek kapıyı açtı. İçeriye giren komşuları evi havalandırdıktan sonra sağlık ekiplerinin arayarak haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından karbonmonoksit gazından zehirlendiği anlaşılan aile ambulanslarla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ailenin sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.