Hava Durumu

Survivor 2020 3. eleme adayı kim oldu? 29 Haziran 2020

Survivor 2020 bu hafta oynana 3 dokunulmazlık oyununu da kazanan Sercan Yıldırım, bu akşamki bölümde yayınlanan konseyde 3. eleme adayını açıkladı. Peki bu akşam 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 29 Haziran Survivor 2020 3. eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2020 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2020 00:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor 2020 3. eleme adayı kim oldu? 29 Haziran 2020

Survivor'un yeni yayınlanan bölümünde dokunulmazlığı kazanan Sercan Yıldırım 3. eleme adayını bu akşamki konseyde açıkladı.

Sercan Yıldırım, konseyde Barış'ın ismini vererek 3. eleme adayını belirledi.

SURVIVOR'DA 2. BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020'nin dün akşamki yeni bölümünde baştan sona heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu mücadelede bütün rakiplerini geçen Sercan oldu. Cumartesi günü de ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, böylece 2. dokunulmazlık oyununu kazanarak ikide iki yaptı.Survivor 2020 yeni bölümde dokunulmazlığı kazanan Sercan, ödülden faydalanması için Kırmızı takımdan Elif ve Yasin ile Mavi takımdan Cemal Can'ı seçti.

SURVIVOR'DA HAFTANIN 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 121. bölümde toplanan ada konseyinde dokunulmazlığı kazanan Sercan tarafından yeni eleme adayı açıklandı. Survivor Sercan, ada konseyinde dokunulmazlığı kaybetmesi halinde eleme adayı olacağını, Elif ile Yasin dışında herkesin onu eleme potasına göndereceğini iddia etti.

Survivor Sercan, ada konseyinde dört kişi arasında seçim yapacağını söyledi ve Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı olarak Nisa'yı söyledi.

SURVIVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLMUŞTU?

Survivor 2020'nin 120. Bölümünde yarışmacılar, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için parkura çıkmıştı. Bireysel olarak mücadele ettikleri parkurda kıyasıya mücadele verdiler. Günün sonunda Sercan, haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan isim oldu. Cumartesi günü toplanan haftanın ilk ada konseyinde Sercan'ın eleme adayı olarak söylediği isim Berkan oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.