Hava Durumu

Survivor 2020'de Aycan şoku! (2 Haziran 2020)

Survivor'dan kim elendi? Salı akşamları eleme heyecanı ile ekranlara gelen Survivor 2020'de adadan elenen isim belli oldu. Çeyrek finale kısa süre kala rekabetin arttığı Survivor'un 2 Haziran akşamı seyirci karşısına çıkan bölümünde, iletişim oyunu ve Survivor puan sıralaması da açıklandı. Barış ve Evrim kavgasının damga vurduğu Survivor 95. bölümünde, Acun Ilıcalı Survivor takımlarında yarından itibaren değişiklik yapılacağını söyledi. SMS sıralamasıyla az oy alarak Survivor'dan elenen isim konseyde herkesi şoke etti. İşte, Survivor'dan kim gitti? sorusunun yanıtı ve Survivor SMS sıralaması.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2020 23:53
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2020 23:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor 2020'de Aycan şoku! (2 Haziran 2020)

Ünlüler Gönüllüler formatı ile ekranlara gelen Survivor'da adadan kim gitti? sorusu yapılan konseyde yanıt buluyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un 2 Haziran akşamı seyirci karşısına çıkan bölümünde, ilk olarak oynanan iletişim oyunununda talihsiz anlar yaşandı. Ünlüler takımı bu haftanın iletişim oyunun kazananı olurken, Aycan, Sercan, Elif ve Yunus Emre eleme potasında ter döktü.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2020'de geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle yapılmayan eleme konseyi 2 Haziran Salı günü yapıldı. Önceki hafta eleme adayı olan Yunus Emre ve Elif'e bu hafta Aycan ve Sercan katıldı.

4 yarışmacı da Survivor eleme konseyinde karşı karşıya geldi. Survivor'dan bu hafta elenen isim Aycan oldu.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

İletişim mücadelesinin yaşandığı Survivor'da kazanan takım telefonda ailesiyle görüşme şansı kazandı. Ödülün büyük olduğu oyunu bu hafta ünlüler takımı, 10'a 6 skorla kazandı.

SURVİVOR'DA PUAN DURUMU

Survivor'un yayınlanan son bölümünde ünlüler ve gönüllüler puan sıralaması belli oldu. Bu hafta Survivor ünlüler gönüllüler puan durumu şöyle gelişti;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.