Hava Durumu

Survivor 2020'de kim elendi?

Survivor'da kim elendi? Sorusuna yanıt dün akşam saatlerinde geldi. Bu yıl Ünlüler- Gönüllüler konseptiyle ekrana gelen Survivor'ın yayınlanan son bölümünde 2020 sezonunun ilk eleme konseyi yapıldı. Gönüllüler takımı için yapılan konseyde Ünlüler takımı da veda haberiyle sarsıldı. Acun Ilıcalı, Ünlüler Takımı'na kötü haberi ada konseyinde verdi. Ünlüler takımından 2 isim sakatlıkları nedeniyle Survivor'dan ayrılmak zorunda kaldı, böylece 1 kişi elendi, üç gitti. Peki, Survivor'da dün kim elendi

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2020 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2020 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor 2020'de kim elendi?

SURVİVOR'DA HANGİ 2 ÜNLÜ GİTTİ?

Konsey öncesi açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, Survivor'un ilk bölümünde sakatlık yaşayan Uğur Pektaş ve Şaziye ile ilgili bilgiler verdi. Acun Ilıcalı; Doktor Metin Kuş'un yaptığım değerlendirmeler sonucunda Uğur Pektaş Survivor'a devam edemeyecek" dedi.

Şaziye'nin sağlık durumuna da değinen Ilıcalı, "Şaziye senin dizin malesef Survivor'a devam etmene imkan sağlayamıyormuş. Diyecek bir şey yok çok çok üzgünüm" dedi.

Acun Ilıcalı ayrıca ünlüler takımına 2 gün içinde 2 yarışmacının dahil olacağını duyurdu.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor üçüncü bölümünde arkadaşlarının ortak oylamasıyla belirlenen Fatma dışında 2 isim daha potaya girdi. 2. ve 3. Eleme adaylarını SMS oylamasında 1. ve 2. olan isim belirledi. İki isimden hangisinin birinci olduğu ise açıklanmadı. En çok oyu alan Ceyhun eleme adayı olarak Makbule'nin ismini verdi. En fazla ikinci oyu alan Cemal Can ise Evrim'in ismini söyledi.

Böylece eleme potasına Fatma, Makbule ve Evrim kaldı. En az oyu alarak Survivor'a veda eden isim ise Makbule oldu. Makbule Karabudak, böylece Survivor tarihinde en hızlı elenen yarışmacı oldu.

MAKBULE'NİN VEDA SÖZLERİ

Survivor 2020'nin üçüncü bölümünde, adaya veda eden ilk isim, SMS oylamasında en az oyu alan Makbule oldu. Yarışmaya en erken veda eden isim olan Makbule veda konuşmasında şunları söyledi: "Benim için gerçekten erken bir veda oldu. Güzel bir serüvendi ama kısa bir serüvendi. Olsun bu da bir deneyimdi bu da bir tecrübeydi. Burada bulunmuş olmaktan çok mutluyum. Bence kötü değildim yarışlarda, karşımızda gerçekten çok profesyonel sporcular vardı. Hayırlısı, nasip böyleymiş. Sonuçta buraya kadar geldim. Bu da benim için bir gurur. İlk gitmek belki kötü oldu ama maalesef elimden bir şey gelmiyor. Güzel arkadaşlıklar edindim, güzel tecrübelerde, deneyimlerde bulundum. Hakkımda hayırlısı olsun, diğer arkadaşlarım için de hayırlısı olsun."

SURVİVOR 1. SMS SIRALAMASI

Survivor 2020 1. hafta SMS sıralaması belli oldu. Ünlüler Gönüllüler yarışmasında ilk haftanın SMS sıralamasında ilk iki sırayı paylaşan kişiler, birer eleme adayı seçti. Peki, ilk hafta SMS sıralaması nasıl şekillendi?

11. Makbule

10. Meryem

9. Fatma

8. Evrim

7. Ardahan

6. Nisa

5. Tayfun

4. Burak

3. Yasin

2. Ceyhun

1. Cemal Can

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.