Hava Durumu

Survivor 2020'ye bu hafta kim veda etti? Mert Öcal elendi mi?

Survivor 2020'de şok bir veda gerçekleşti. Survivor Ünlüler takımı kadrosunda yer alan Mert Öcal elendi mi? kimdir? sorusu yarışmanın takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2020'nin 19 Mayıs günü yayınlanan bölümünde oylama sonucu adaya veda eden isim Mert Öcal oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2020 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2020 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor 2020'ye bu hafta kim veda etti? Mert Öcal elendi mi?

Survivor'da son dönemde yaptıkları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mert Öcal Survivor 2020'de Ünlüler takımı kadrosunda yer alıyor. Oyun kazanıldığında farklı kaybedildiğinde bambaşka bir Mert ortaya çıkıyor. Son olarak baketbol oyununda Mert Öcal itirazlarının bedelini ağır ödedi. Bu akşam ekrana gelecek dokunulmazlık oyununda Yasin Obuz'un sakatlanmasının ardından geçmişte kendisine yönelik kendisini eleştiren Yasin'i eleştiren Mert Öcal'ın bu akşam nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu... İşte Mert Öcal hakkında merak edilenler...

"Survivor'dan elenen isim" yarışmanın 19 Mayıs 2020 Salı akşamı ekranlara gelen bölümünde yanıt buldu.

Survivor'da oynanan iletişim oyunu sonrası yarışmacılar, eleme konseyinde Survivor'dan elenen isimi belirlemek için toplandı.

Gönüllüler takımında haftayı SMS'te birinci olarak kapatan Barış Murat Yağcı, ada konseyinde eleme adayı olarak Cemal Can Canseven'in ismini verdi.

Bu hafta SMS'te ünlüler takımında ilk sırada yer alan isim Elif Gören oldu. Elif, 3. eleme adayı olarak Sercan Yıldırım'ın ismini verdi.

Geçen hafta Ersin Korkut'un sakatlığı nedeniyle yarışmadan elenmesi nedeniyle uygulanamayan SMS'ler bu haftaki SMS ile birleştirildi.

Yapılan oylar sonucunda ise iki takımdan da bu hafta SMS'te en az oyu alan isim Mert Öcal olarak Survivor 2020'ye veda eden isim oldu.

SURVİVOR MERT ÖCAL KİMDİR?

29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğan oyuncu, "Best Model of Turkey" seçildikten sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı.

Daha sonra "Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz" gibi çeşitli dizilerde rol aldı. Yurtdışında ve yurtiçinde birçok katalog ve defilede yer alan Öcal, en son "Arka Sokaklar" dizisinde "Tarık" rolü ile izleyici karşısına çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.