Hava Durumu

Survivor 2022 ne zaman başlıyor? İşte Survivor All Star'dan son bilgiler

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığı ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2022 için geri sayım başladı. Gelecek yıl All-Star takımları arasında gerçekleşecek olan çekişmeyi ekrana taşıyacak olan Survivor 2022 için artık çok kısa bir süre kaldı. Peki, Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2022 ne zaman?

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2021 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2021 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor 2022 ne zaman başlıyor? İşte Survivor All Star'dan son bilgiler

'Survivor 2022 ne zaman başlayacak?' sorusu, son günlerin en çok araştırılan konuları arasında yer almaya devam ediyor. Yarışmanın gelecek yılki tarihini merak eden izleyiciler, 'Survivor 2022 ne zaman yayınlanacak?' sorusuna cevap arıyor. İşte, konuya dair merak edilen ayrıntılar...

ALL-STAR KADROSU BELLİ OLDU MU?

Acun Ilıcalı'dan Survivor All Star açıklaması geldi. AcunMedya Akademi'de öğrencilerle buluşan Ilıcalı, konferans çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayarak Survivor 2022 All Star kadrosu ile ilgili merak edilenlere açıklık getirdi. Kadronun belli olduğu bilgisini veren Acun ıIlıcalı isimleri duyuracakları tarih için yakın bir zamanı işaret etti.

Ilıcalı, kadrolara ilişkin soruya "Kadrolar belli oldu, pazartesi veya salı muhtemelen açıklayacağız, ben de heyecanla bekliyorum." yanıtını verdi.

SURVİVOR 2022 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor yeni sezonunun formatı ve başlangıç tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Yeni sezonun Ocak ya da Şubat ayında başlayacağı ön görülüyor.

Konuyla igili açıklamalar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.