Hava Durumu

Survivor'a Bursa damgası!

Koronavirüs günlerinde en çok izlenen televizyon programı olan Survivor'da önceki gece adeta Bursa rüzgarı eserken konuyla ilgili olarak bir yazı kaleme alan Bursa Hakimiyet Köşe Yazarı Namık Göz'ün bugünkü köşe yazısında programla ilgili olarak yazısı şöyle...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2020 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2020 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'a Bursa damgası!

Göz'ün ifadeleri şöyle:

Koronavirüs günlerinde en çok izlenen televizyon programı olan Survivor'da önceki gece adeta Bursa rüzgarı esti. Yarışmacılardan Bursaspor'un eski futbolcusu Sercan Yıldırım ve program sonrasında yayınlanan Survivor Ekstra'da da eski yarışmacılar Sema Aydemir ve Semih Öztürk'ün Bursalı olması dolayısıyla hem yarışmada hem de programda gündem Bursa oldu.

Geçtiğimiz günlerde Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının yaptıkları resimler seyirci oylarına sunulmuş ve Gönüllülerin yaptığı resim en çok beğeniyi almıştı. Program yapımcısı Acun Ilıcalı, resimleri açık arttırma ile satışa çıkarılacağı ve elde edilecek gelirin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Biz bize yeteriz Türkiye'm' kampanyasına bağışlanacağını açıklamıştı.

Ilıcalı, programda Ünlülerin resmi için Bursalı iş insanı Şenol Şankaya'ya çağrıda bulunmuştu. Resimler geçtiğimiz hafta satıldı. Gönüllülerin gerçekten güzel olan resmi 100 bin liraya Acar Stüdyo tarafından satın alınırken, Gönüllülerin resmini Ilıcalı'nın çağrısına uyan Şenol Şankaya satın aldı. Ancak, verdiği fiyat açıklanmadı.

Bu arada, geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen Bursalılar neden Sercan'a oy vermiyor tartışması son oylamada Sercan'ın ikinci olmasıyla sona erdi. Bursalı programcılar da uzun uzun Sercan ve Bursa'yı anlattılar.

NAMIK GÖZ'ÜN YAZISININ TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.