Hava Durumu

Survivor adasındaki gerçekleri itiraf etti: Cinsellik...

Survivor Atakan Işıktutan müzik ve magazin yazarı Hakan Kanburoğlu'nun konuğu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2020 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2020 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor adasındaki gerçekleri itiraf etti: Cinsellik...

"ACUN ABİ NE İSTERSE YAPARIM!"

Atakan Işıktutan 'Yarışmaya yeniden katılmak ister misin?' sorusuna "Acun Ağabey hayatımda gördüğüm en temiz insan, adalete önem verir hak yemez, kimsenin hakkını da kimseye yedirmez. Ada şartları beyin olarak zorlayıcı ama Acun abi All Star'a gel desin yeniden giderim, ne isterse yaparım. Akan sular durur." dedi.

"FAVORİM BERKAN"

Survivor 2020'de favorilerini açıklayan Işıktutan, Berkan, Barış, Cemal Can, Nisa ve Aycan'ın şampiyonluğa oynadıklarını belirtti. Berkan ile çok yakın arkadaş olduklarını belirten Işıktutan, annesinin Cemal Can'ı 'Evladım gibi' diyerek desteklediğini açıkladı.

"AŞK YOK DİZİ VAR"

Survivor'dan sonra büyük bir hayran kitlesine sahip olan Atakan Işıktutan, "Korona sonrası dizi teklifleri var, görüşmeler olumlu gidiyor. Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Hayatımda aşk yok, gönlüm kapalı, birini seveyim, biri beni sevsin isterim ama şu an hedeflerim arasında kariyerim var." cümlelerini kullandı.

Çorabı bile onlar veriyor, Survivor'a giderken 4 çeşit iç çamaşırıyla gittim. Çitileyip giydim.

Adada tuvalet yok, ormanda köpek misali hindistancevizi kabuğu ile toprağı kazıyorsun. Zaten ishaliz. Kumu kapatıp denizde temizleniyorsun.

Adada ben kokmuyordum, herkes şaşırdı, başkaları kokuyordu. Anormal kokuyorlardı. Bir kişi vardı yanından geçilmiyordu. Timsah yemiş gibi kokuyordu.

Adada sigara falan içilmiyordu. Kim sigarayı bulacak adada?

Adada ibadetimizi yapıyorduk. İbadetimiz için özel temiz bir tahta yaptırdılar. Bütün namazlarımı kıldım.

Adada cinsiyetini kaybediyorsun. Proteinsizlikten hormonlar çalışmıyor. Adada cinsellik aklının ucundan geçecek en son şeydir. Orada hepimiz sadece canlıyız, cinsiyet kavramı yok.

Hormonlar çalışmadığı için kadınlar kilo alıyor, erkekler de kıl çıkıyor. Tırnaklar uzamıyor.

(Son şampiyon Yusuf ile ilgili) İlk ve son kez konuşuyorum Yusuf ile bir daha arkadaşlık kurmam. Güvendiğim için pişmanım.

(Aşk yaşadıkları iddia edilmişti) Dalaka ile yakındık ama hiçbir zaman aşk söz konusu değildi. Benim gönlüm kapalıydı, sevdiğim vardı. İki kişiyi gönlüme alacak değildim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.