Hava Durumu

Survivor Aycan'dan Nisa'ya: Ben o olayı açsam yüzü olamaz

Ertem Şener'in programına konuk olan 'Survivor 2020' yarışmacısı Aycan Yanaç hem sevgilisiyle ilgili hem de Sercan-Nisa arasındaki ilişkiyle ilgili bomba açıklamalar yaptı. Aycan, "Ben o olayı açsam Nisa'nın yüzü olamaz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2020 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2020 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor Aycan'dan Nisa'ya: Ben o olayı açsam yüzü olamaz

Aycan Yanaç Ertem Şener'in yayınına konuk oldu. Sorgu Odası'na konuk olan Survivor Aycan samimi açıklamalar yaptı.

Aycan açıklamasında "Survivor'dayken sevgilim vardı ama sonra herkes öğrendi iletişimden dolayı olmadı. Aldatma konusu yalan. Sadece ayrıldık. Nedenini de açıklamayayım... Bekleyememiş, sabırsızlık mı desek kıskanç mı desek... Birisi onun aklına girmiş... Ben hala anlamadım. Elendikten sonra da bir kere telefonlu konuşmadım reddettim. Survivor'da kafamda bitirdim; aradı ama açmadım..." dedi.

Aycan açıklamasında ayrılık haberinden etkilendiğini de itiraf etti. Aycan sevgilisiyle ayrılığının finale gitmesini engellediğini söyledi. Aycan yakın arkadaşı Asena'nın yaptığının da doğru olduğunu söyledi.

BARIŞ VE NİSA AÇIKLAMASI

Aycan Barış'ın ve Nisa'nın fanlarından linç yediğini söyledi. Ailesine çirkin sözler söylenmesinin üzerine sinirlendiğini söyleyen Aycan 'orada durun' açıklama yaptı. Barış ile arasında bir ilişki olmadığını söyleyen Aycan "Ben Barış'tan daha iyiyim" dedi.

BOMBA NİSA-SERCAN AÇIKLAMASI

Aycan Nisa ile ilgili ise "Ben Nisa'yı kıskanmıyorum o da beni kıskanmıyordur. Nisa'yı yükseltmek için beni eziyorlar. Ben Nisa'yı düşündüğüm için Sercan-Nisa olayını açmıyorum. En iyi ben biliyorum. Ben o olayı açsam Nisa'nın yüzü olamaz. Nisa o kadar anlatıldığı gibi değil Sercan'a üzüldüm. Nisa'nın dediklerine inanıyorlar Sercan'ı sapık gibi bir hale getiriyorlar. Ben mesela utanırım. Ben eğer çocukluk yapsam Nisa'yı ezerim" dedi.

Aycan Sercan ile bu konuda dertleştiğini söyleyerek "Sercan Nisa'ya aşık değil yok sıfır" açıklamasında da bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.