Hava Durumu

Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor Aycan hayatıyla izleyenler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Survivor 2020 ünlüler takımında mücadele veren ve eleme potasında yer alan Survivor Aycan, performansıyla dikkat çekerken ailesiyle de merak ediliyor. A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen Survivor Aycan, forvet mevkisinde oynamaktadır. Peki, Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2020 23:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2020 23:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor ünlüler gönüllülerde mücadele veren Aycan Yanaç son bölümde eleme potasına girmesiyle gündeme geldi. Gerek performansı gerekse SMS sıralamasıyla dikkatleri üzerine çeken Aycan'ın elenip elenmeyeceği son bölümle kesinleşecek. İşte, Survivor Aycan Yanaç'ın hayatı ve biyografisi.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya'nın Nünberg şehrinde dünyaya geldi. Futbola Nünberg ile başlamış ve daha sonra Köln'de devam etti. Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Aycan Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynadı.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer alan Ayca Yanaç, 7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrılmıştır.Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynamaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.