Hava Durumu

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu!

Şu ana kadar ünlüler ve gönüllüler takımında sırasız olarak en çok oy alan iki isim belli oldu. Ünlüler takımında en çok oy alan iki isim Aycan ve Mert olurken, gönüllüler takımında ise Cemal Can ve Barış oldu. Bu isimler adaya veda etmesini istediği kişileri açıkladılar. Peki, Survivor'da kim elendi? SMS oy sıralaması ile Survivor'dan elenen isim kim oldu? İşte cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2020 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2020 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu!

Yapılan ada oylaması sonucunda adı en çok çıkan Yunus Emre, Ünlülerin ilk eleme adayı oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllülerin ada konseyinde çıkardıkları eleme adayı ise Gizem oldu.

Peki, 28 Nisan bu akşam Survivor'a kim veda etti?

Yunus Emre ve Gizem'in yanına Ünlüler ile Gönüllüler, bu akşam konseyde ikişer eleme adayı daha çıkardı. Adaya veda eden isim ise Survivor 2020 SMS sıralamasına göre belli oldu ve Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Survivor'ın bu akşamki bölümünde gözler adaya veda edecek isme çevrilmişti. Acun Iıcalı SMS oylaması sıralaması ile adaya veda eden ismin Gizem olduğunu açıkladı.

Survivor Gizem kimdir?

5 Ağustos 1992, İstanbul'da doğdu. 10 yaşında Bakırköy Spor Kulübü'nde basketbola başladı ve 24 yaşına kadar aktif olarak basketbol oynadı.

8. sınıfta Oğuz Kaan Koleji'nden burs alarak liseyi de İstanbul'da bitirdi. Sonrasında, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile anlaştı ve 1 sene Bursa'da oynadı, devamında İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu kazandı ve eğitimini orada tamamladı.

Üniversiteden sonra "Kocamın Ailesi" dizisinde 30 bölüm yer alan Survivor Gizem, 2 sene E.S.E.K tiyatrosunda Ex S oyununda da performans sergiledi. En son "Şahin Tepesi" adlı dizi ile seyirciyle buluşan Gizem Birdan'ın birkaç reklam projesinde de yer aldığı biliniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.