Hava Durumu

Survivor'da diskalifiye şoku!

Survivor 2021'de şok bir ayrılık yaşandı. Survivor'ın son bölümünde Acun Ilıcalı acil durum konseyinde Cemal Hünal'la ilgili açıklama yaptı. Survivor ünlüler takımında mücadele eden Cemal Hünal sakatlığı nedeniyle yarışmadan diskalifiye oldu. Acun Ilıcalı, Doktor Metin Kuş'un verdiği rapor doğrultusunda Cemal Hünal'ın Survivor'a devam edemeyeceğini açıkladı. Issız Adam filmiyle tanınan ünlü oyuncu Cemal Hünal ise gözyaşlarına boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da diskalifiye şoku!

Survivor'ın 21 Ocak Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünde Acun Ilıcalı, Cemal Hünal'ın sağlık problemleri nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Acun Ilıcalı, Cemal Hünal'ın sağlık durumu ile ilgili olarak 10 gündür değerlendirme yaptıklarını ve en son sarı alarm olan sağlık durumunun artık kırmızı alarma geçtiğini söyledi.

"CEMAL HÜNAL'IN SURVIVOR'A DEVAM ETME ŞANSI BULUNMUYOR"

Acun Ilıcalı "Cemal'in fiziksel olarak Survivor performansı sırasında bazı problemleri oldu. Bu problemleri 10 gündür doktorumuz Metin Kuş durumunu inceliyor. Bunun sonunda da son üç gündür önce 'sarı alarm' dedi, sonra 'çok iyi görmüyorum' dedi. Bugün itibarıyla geldiği durum açıkçası pozitif değil. Bizim için en önemli şey sizin sağlığınız. Ben riskten korkmam ancak risk almadığım nadir şeylerden birisi yarışmacılarımızın sağlığı. Yarışmacılarımız burada bana emanet. Doktorumuzun dediğinden hiç çıktığım olmadı. Doktorumuz Metin Kuş'un verdiği raporlar var. Maalesef, çok üzülerek söylüyorum Cemal Hünal'ın Survivor'a devam etme şansı bulunmuyor. Cemal Hünal çok değerli bir isim ve bu bizim için gerçekten çok üzücü bir durum. Ama maalesef yapabileceğimiz bir şey yok" ifadelerini kullandı.

KARARI DUYAN CEMAL HÜNAL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cemal Hünal ise Acun Ilıcalı'nın açıklamalarıyla büyük üzüntü yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan Hünal "Çok erken oldu. Ben arkadaşlarımı bırakmaya hiç hazır değilim. Adayı da bırakmaya hazır değilim. Burada geçirdiğim bir anı asla unutmayacağım. Çok değerli bir ekiple tanıştım ve çok iyi arkadaşlar kazandım. Kendim hakkında da çok şey öğrendim" dedi.

TAKIM ARKADAŞLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Cemal Hünal'ın sakatlığı nedeniyle Survivor'dan ayrılmak zorunda kalması takım arkadaşlarını da büyük üzüntüye boğdu. Ünlüler yarışmacıları gözyaşlarını tutamayan Hünal'a sarılarak destek verdi.

Oyuncu Öykü Çelik ise meslektaşının vedasıyla gözyaşlarına boğuldu.

CEMAL HÜNAL'IN SAKATLIĞI NEDİR?

Cemal Hünal, belindeki sakatlık nedeniyle oyunlarda yer alamıyordu. Belindeki rahatsızlıkla ilgili yapılan incelemeler sonrasında yarışmaya devam etmesinin mümkün olmadığı açıklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.