Hava Durumu

Survivor'da elemeye kim kaldı? Kimse beklemiyordu ama...

Survivor'da son bölüm oynanan dokunulmazlık oyununun galibi 3'üncü kez üst üste gönüllüler takımı oldu. Bireysel dokunulmazlığı ise Çılgın Sedat'ın kazanmasının ardından, ada konseyinde adı en çok yazılan isim Şahika oldu. Çılgın Sedat ise Adem'in ismini vererek, ikiliyi elemeye soktu

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2017 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2017 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da elemeye kim kaldı? Kimse beklemiyordu ama...

Survivor son bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı elemeye kalacak 2 kişinin belirleneceği dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.Geçen hafta iki dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımı son oyunu da 2-0 gibi net bir skorla kazandı.

Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı ise Çılgın Sedat oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ada konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Şahika ilk eleme adayı oldu.

Bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Çılgın Sedat'ın adını verdiği Adem ise elemeye kalan ikinci isim oldu.

Bugün oynanacak ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası iki isim daha elemeye kalacak ve en az oyu alan Survivor'dan elenecek.

SABRİYE İLE SEDAT ARASINDAKİ GERGİNLİK ARTIYOR!

Sabriye ile Sedat arasında ödül oyununda başlayan tartışma, bireysel dokunulmazlığın ardından da devam etti.

Sedat, Sabriye'ye oyun sırasında ''Hani futbol biliyordun hiçbir şey bilmiyorsun sen'' dedi. Sabriye çıldırdı, ''Senin bu kadınlarla derdin nedir? Çok mu etek giymek istiyorsun?'' dedi.

SEDAT DONDU KALDI

Sedat, Sabriye'nin bu tepkisi karşısında şoke oldu. Önce ilk birkaç saniye dondu kaldı, sonra da "terbiyesizlik yapma" diyerek tepki gösterdi.

RİCADA BULUNDU

Çılgın Sedat, Sabriye Şengül ile yaşadığı tartışmanın ardından takım arkadaşının yanına gelerek ricada bulundu.

"ÇOK AĞIR LAFLAR SABRİYE"

'Çılgın' lakaplı yarışmacı, "Bak kardeşim senden bir ricam var. İki tane avladım var. Sen bana en başta geldin 'Sedat abi ben seni çocuğun için seviyorum' dedin. Bak onlar izliyor. Bir daha bana 'Etek, kıvırma' gibi sözler kullanma. Şahsıma hakaret et. 'Sen nasıl bir herifsin, kötüsün, pisliksin' dedi. Senden ricam evlatlarım için bir daha öyle söyleme. Allah rızası için benim seninle kavga etme şansım yok, anladın mı? 'Kıvırma, etek giy' gibi laflar çok ağır Sabriye. Beni düşünmüyorsan o evlatlarım için bana bir daha o kelimeleri kullanma" ifadelerini kullandı.

"BEN DE DURAMAM"

Sabriye'nin bu ricaya yanıtı ise "Bana şey yaparsan ben de sana şey yaparım. Kötü davranıyorsun. Evlatlarına saygım sonsuz ama bana kötü davranırsan ben de duramam. Bu benim zaafım. Herkesin var. Sonuçta anamız, babamız bizi ilziyor" şeklinde oldu.

SURVİVOR'DA CUMA GÜNÜ YAŞANANLAR..

Survivor'da Cuma akşamı oynanan ödül oyunu heyecanlı anlara sahne oldu. Ödül oyunun minyatür kale futbol maçı olması nedeniyle gözler Serhat ve İlhan'a çevirdi. Survivor'da yarışan iki eski futbolcunun bu oyundaki performansı merakla bekleniyordu. Fakat daha ilk oyunda beklenmeyen bir gelişme yaşandı..

İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın çıktığı ilk mücadelede oyunu kaybedince ünlüler takımı buz kesti. Gönüllüler takımında Ogeday ise 'İlhan ve Serhat'ı yendik abi' diyerek kazanılan puana inanamadı.

Fakat oyunun daha sonraki maçlarında İlhan Mansız şov vardı. Serhat Akın'ın sakatlanıp yarıda bıraktığı mücadele İlhan Mansız'ın önderliğinde devam etti ve oyunu Ünlüler takımı kazandı.

Acun Ilıcalı oyunun sonunda ise gönüllüler takımının kadın oyuncusu Elif'i ayrıca tebrik ederken, ünlüler takımında Adem'e ayrı bir parantez açtı.

Ödül oyununda kazanan takıma iki adet hamburger menü verilecekti ve buna sahip olan takım ünlüler takımı oldu.

DÜNYA SERBEST DALIŞ REKORTMENİ ŞAHİKA ERCÜMEN KİMDİR?

Türk serbest dalışçı ve sualtı hokeyi oyuncusu Şahika Ercümen, 1985 yılında Çanakkale'de doğdu.

Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu olan ve aynı zamanda Başkent Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimine devam eden Ercümen; serbest dalışta Türkiye rekorunun son sahibi.

2006'da, İspanya'nın Tenerife kentinde düzenlenen Serbest Dalış Dünya Şampiyonası'nda elde ettiği dereceyle Türkiye rekoru kırdı. 26-27 Mayıs 2007 tarihlerinde, Ankara ODTÜ kapalı yüzme havuzunda düzenlenen dinamik apnea (serbest dalışın havuzda yapılan branşlarından biri) Türkiye Şampiyonası'nda tek nefesle havuzda 145,35 metre giderek Türkiye rekoru kırdı.

2008 yılında, Türkiye Sualtı Hokeyi Millî Takımı ile Avrupa üçüncüsü, Serbest Dalış Avrupa Şampiyonası'nda geçirdiği sakatlığa rağmen Avrupa dördüncüsü oldu. 2009 yılında serbest dalış alanında Türkiye şampiyonluğu elde etti. 2010 yılında Türkiye rekoru ve dünya rekoruna en yakın derecenin (-65 metre) sahibi oldu.

11 Şubat 2011'de Avusturya'nın Weissensee bölgesinde buz altında tek nefeste 110 metrelik bir mesafeyi katetmiş hem erkekler hem de bayanlarda Buzaltı Yatay Dalış dünya rekorunu kırmıştır. Daha önceki rekor kadınlarda 70 erkeklerde ise 108 metreydi. 10 Kasım 2011 tarihinde Mısır'ın Dahab kentinde sabit ağırlıkla dikey dalış kategorisinde 70 metreye ulaşarak bu daldaki dünya rekorunun sahibi olmuştur. Aynı gün paletsiz olarak da 60 metreye dalarak bir rekor daha kırmıştır.

22 Temmuz 2014 tarihinde Antalya'nın Kaş ilçesinde paletsiz değişken ağırlıkla yaptığı dalışta 91 metreye ulaşarak dünya rekosunun sahibi olmuştur.Paletsiz değişken ağırlıkla kırdığı dünya rekorundan bir gün sonra paletsiz ip destekli serbest dalış kategorisinde 72 metrelik derecesiyle yeni bir dünya rekorunun sahibi olmuştur.

Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılında şehitleri anmak amacıyla 24 metre derinlikteki İngiliz savaş gemisi Majestic'e dalarak şehitlerin anısına çelenk bıraktı. Yine Çanakkale Boğazı'nda Anzak gününde Avustralyalı ve Yeni Zelandalı sporcularla dalış yaparak su altından barış mesajı verdi.

Ercümen 2015 yılının Haziran ayında 125 yıl önce Japonya'nın Kushimoto kenti yakınlarında batan Osmanlı gemisi Ertuğrul'a saygı dalışı gerçekleştirdi. Ercümen, Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası'nda paletli sabit ağırlık ip destekli dalış kategorisinde 72 metreye ulaşarak kendine ait 70 metrelik Türkiye rekorunu kırdı ve birinciliği elde etti.

Şahika Ercümen 22 Ekim 2016 tarihinde Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında Değişken Ağırlıklı Paletli alanında 110 metreye dalarak CMAS onaylı yeni bir dünya rekoru kırmıştır. Bu rekorunu "Şehitler İçin Tek Nefes Tek Yürek" pankartı açarak şehitlerimize adamış, şehit çocuklarına destek projesi "Turkuazın Çocukları Projesi"ne desteğini açıklamıştır. Bu rekorla su altında en derine inen insan unvanını almıştır. Ardından; 24 Ekim 2016'da, Kaş-Hidayet Koyu'nda Türkiye Cumhuriyeti'mizin 93. yılına ithafen Değişken Ağırlıklı Paletsiz alanında 93 metre dalarak iki gün arayla ikinci bir rekora imza atmıştır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.