Hava Durumu

Survivor elenen isim kim oldu? 2020 Survivor kim elendi ve finalistler kim oldu?

Türkiye'de televizyon ekranlarının dikkat çeken yarışması Survivor Final için heyecanlı geri sayım sona eriyor ve 'Kim elendi' sorusu yanıt buluyor. Survivor Finalistler, son bölüm ile belli olmuş olacak. Önceki bölümde, Berkan, Yasin, Barış ve Cemal Can arasında zorlu oyunda, dokunulmazlık kazanarak yarı finale gitmeyi garantileyen ilk isim Cemal Can olmuştu. Peki, Survivor Finale giden isimler belli oldu mu ve Survivor'da kim elendi? İşte, Survivor'da Finale yükselen isimler ve elenen isim...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 00:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor elenen isim kim oldu? 2020 Survivor kim elendi ve finalistler kim oldu?

Suvivor'da kim elendi sorusu binlerce yarışma hayranı tarafından araştırılıyor. TV ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da final heyecanı başlıyor. Dün akşam elenen isim ile birlikte finale kalabilecek 3 kişi belirlenmişti. Cemal Can, dokunulmazlık oyununu kaznarak, yarı finale çıkmayı garantiledi. Peki, Survivor elenen isim bugün kim oldu? Bu başlık altında, Survivor Final hakkında detaylara erişebilir ve Survivor elenen isim hakkında bilgi edinebilirsiniz.

ÖNCEKİ BÖLÜMDE SURVİVOR ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor 2020'nin 12 Temmuz akşamı yayınlanan bölümüyle 'Survivor'da kim elendi?' sorusu yanıt buldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Barış, Berkan, Yasin için canlı yayında konsey için toplandı. Bu üç isim için halk oylaması yapıldı. Seyircilerin sevdiği yarışmacılar için kullandıkları SMS oyları bir isim adaya veda etti. Bu sıralamada en az oyu alan Berkan, Survivor'a veda eden isim oldu.

13 TEMMUZ SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

İlk finalist Barış oldu!

İkinci finalist Cemal Can oldu

Yasin yarışmadan elendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.