Hava Durumu

Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? Konseyde bir ilk!

Survivor 2020 eleme adayları haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında kesinleşti. Kırmızı takım ve mavi takım arasında yapılan haftanın ikinci dokunulmazlığı sonrasında ada konseyinde de bir ilk yaşandı. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı eleme adayı kim oldu?

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2020 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2020 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? Konseyde bir ilk!

Survivor 2020'de çeyrek finale günler kala oldukça önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın konseyde yaşanan ilki açıkladığı bölümde önemli olaylar oldu. Peki, dokunulmazlığı kim kazandı ve eleme adayı kim oldu?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ilk dokunulmazlığını kırmızı takım kazanmış ve bunun ardından mavi takımdan Ardahan haftanın ilk eleme adayı olmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununu da kırmızı takımın kazanmasıyla birlikte konseyde bir ilk yaşandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Elif'in dokunulmazlık sembolü olması ve diğer 4 yarışmacıdan birinin SMS'te birinci olacak olması nedeniyle oylamaya gerek kalmadığını ifade ederken SMS birincisi dışında herkesin eleme adayı olacağını belirtti. Buna göre Salı günü yapılacak açıklamada önce SMS birincisi açıklanacak ardından da mavi takımdan adaya veda eden isim duyurulacak.

Mavi takımda yer alan Sercan, Ardahan, Yasin ve Evrim böylelikle potansiyel eleme adayları oldular. Elif'in ise kolyesi bulunması nedeniyle elenme riski bulunmuyor. Öte yandan son oyunda sakatlanan Elif'in yapılan kontrollerinin ardından yarışmaya devam edebileceği duyuruldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.