Hava Durumu

Survivor'da iletişim ödülünü kim kazandı?

Survivor'un salı akşamı ekranlara gelen 8. bölümünde ilk iletişim oyunu oynandı. Kazanan takımın aileleri ile telefon üzerinden görüşme fırsatı bulacağı iletişim oyununda, ünlüler ve gönüllüler takımları parkurda kıyasıya yarıştı. Oyun sonrası aileleri ile görüşen yarışmacılar duygusal anlar yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2020 22:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2020 22:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da iletişim ödülünü kim kazandı?

Survivor 2020'nin son bölümünde ünlüler ve gönüller takımı parkurda iletişim oyunu mücadelesine çıktı. İki takım yarışmacıları da iletişim oyununu kazanıp aileleri ile görüşmek ve onlarla hasret gidermek için parkurda kıran kırana mücadele verdi. Oyun öncesi ve oyun sonrası yarışmacılar, aileleri ile özlem giderecekleri ile gözyaşlarına boğuldu. İşte, Survivor'un 25 Şubat tarihli bölümünde iletişim oyununu kazanan takım...

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı büyük bir ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Yarışmacılar telefon üzerinden aileleri görüşüp özlemlerini dindirmek için zorlu parkurda tüm gücünü kullandı. Büyük mücadelenin verildiği oyunda, iletişim ödülünü Yasin'in sayısı ile 10'a 7 gönüllüler takımı kazandı.

KAYDEDEN TAKIM ÜZÜNTÜYE BOĞULDU

Ödülü kaybeden ünlüler takımı duygusal anlar yaşadı. İrem :" Bu ödül benim için çok önemliydi. Burada ailemin, arkadaşlarımın kıymetini anladım. Buraya alışamadım hepsini çok özledim." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.