Hava Durumu

Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? (27 Haziran 2020)

Survivor 2020'de haftanın ilk eleme adayı belli oldu. 27 Haziran Cumartesi günü dokunulmazlık oyunu sonrasında toplanan ada konseyinde ise haftanın ilk eleme adayı olacak isim açıklandı. Acun Ilıcalı'nın Survivor 2020 finaline dair açıklamalar yaptığı ada konseyinde neler yaşandı? İşte Survivor 120. yeni bölümde yaşananlar...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2020 00:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2020 00:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? (27 Haziran 2020)

TV8'in ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan dolu finale az bir zaman kaldı. Geçtiğimiz hafta Salı günü Evrim'in elenmesi sonrasında kalan yedi yarışmacı arasında Survivor çeyrek finali mücadelesi devam ediyor.

Cemal Can, Nisa, Berkan, Barış, Sercan, Elif ve Yasin Survivor 2020'de finale kalmak için parkurda rekabetin dozunu artırdılar. Bugün, 27 Haziran Cumartesi günü Survivor'ın 120. Bölümünde 1. Bireysel dokunulmazlık mücadelesi oynandı ve haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan isim belli oldu. Sonrasında toplanan ada konseyinde dokunulmazlığı kazanan isim, eleme potasına girmesini istediği rakibinin adını söyledi. Böylece Survivor 2020'de haftanın ilk eleme adayı belli oldu. İşte Survivor son bölümde dokunulmazlığı kazanan, 1. Eleme adayı, ada konseyi detayları...

SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2020'de heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu daha geride kaldı. Son yılların en zorlu Survivor'ında son yedi yarışmacı arasında kıyasıya mücadele devam ediyor. Bu akşam, Survivor 2020'de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılar parkurda kıyasıya bir mücadele verdi. Günün sonunda rakiplerini tek tek geçen ve Survivor'da 1. bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Sercan oldu.

SURVIVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2020'de merak edilen soru yanıtını ada konseyinde buldu. Survivor son bölümde ada konseyinde ilk dokunulmazlığı kazanan Sercan, kimi aday gösterdiğini açıkladı.

Survivor Sercan, ilk olarak kimi neden seçtiğini açıkladı. Survivor Sercan Yıldırım "Buraya geldiğimde strateji geçmemişti hiç aklımdan. Duygusallığa da çok fazla yer olmadığını da düşündüğüm bir yarışmaya katıldım. Ama normalde duygusal bir insanım ben de. Söyleyeceğim isim hem duygusal hem de stratejik olacak. Geçen hafta kaptanlığı alırken benim takımımda olmak istediği hissine kapıldım." dedi. Survivor son bölümde Sercan'ın 1. eleme adayı olarak gösterdiği isim Berkan oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.