Hava Durumu

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da dün akşam ödül oyunu için kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Yeni yarışmacı Çağman Çatay, Ünlüler kadrosuna dahil oldu. Survivor'da pazar akşamki son bölümde ise nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynanmış haftanın iki eleme adayı belli olmuşu. İşte Survivor'da 22 Şubat'ta ödül oyununu kazanan takım ve detaylar

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'ın son bölümünde ödülü hangi takımın kazandığı merak ediliyor. İzleyiciler Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yaşanan mücadeleyi heyecanla takip ettiler.

Kazanan ise Ünlüler takımı oldu. İşte Survivor'da ödül oyununu kazanan takım ve son bölümde yaşananlar...

Survivor 2021'de bu akşam ödül oyunu ekrana geldi. Oyun öncesinde Ünlüler takımına katılacak olan Çağman Çatay tanıtıldı. Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı yarışmacılar, Survivor yeni bölümde verilen ödülü kazanmak için Survivor basketbolunda hünerlerini sergiledi. Kazanan takım kızarmış tavuk pirzola ve kanat yeme hakkı kazandı.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye'de Ünlüler ve Gönüllüler takımı, bu akşam kozlarını basketbol maçında paylaştı. Kıyasıya mücadelenin olduğu oyunu 10-7 skorla kazanan takım Ünlüler oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.