Hava Durumu

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte son bölümde yaşananlar...

Survivor'da ödül oyununu hangi takımın kazandı dün akşam yaşanan mücadelelerin ardından belirlendi. Survivor 2021'de Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı ödülü kazanabilmek için yarıştılar. Nehir üzerine kurulu zorlu parkurda çok heyecanlı karşılaşmalar ekrana geldi. Peki, Survivor'da ödül oyununu dün akşam hangi takım kazandı? İşte kazanan takım ve son bölümde yaşananlar

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte son bölümde yaşananlar...

Survivor 2021'de dün akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Büyük heyecanın ve mücadelenin yaşandığı ödül oyununda verilecek ödül, yarışmacıları çılgına çevirdi. Günün sonunda ödül oyununu kazanan takım, ödülü kazanmanın sevincini yaşadı. Ünlülerden İsmail ve İlayda, Gönüllülerden Ayşe ve Reşat'ın çıktığı bayrak yarışını kazanan Gönüllüler Takımı, büyük ödülün sahibi oldu.

DÜN AKŞAM ÖDÜL NEYDİ?

Ödül oyununu kazanan takıma üç gün boyunca kampta kullanabileceği buzdolabı verildi. Ayrıca buzbolabının içinde peynir, yumurta, zeytin, bal gibi kahvaltılıklar ile çeşitli meyve ve sebzeler de vardı. Sonrasında kazanan takımı, oyun alanından iki lüks araç alacak ve Karayipler'in en lüks semtinde yer alan bir villaya giderek yemek yiyecek ve geceyi orada geçirecek.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyunu çok çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı, sezonun ilk kalmalı büyük ödülünü kazanmak için yoğun çaba sarf etti. Ünlülerden İsmail ve İlayda, Gönüllülerden Ayşe ve Reşat'ın çıktığı bayrak yarışını kazanan Gönüllüler Takımı, büyük ödülün sahibi oldu.

SEMBOLÜ KİMLER KAZANDI?

Bu akşam performans oyunu denge temalı ve statik olarak oynandı. Kadın yarışmacılarda kazanan Ünlüler takımından Melis oldu. Erkek yarışmacılar arasında sembolü kazanan İsmail oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.