Hava Durumu

Survivor'dan elenen Tarık Mengüç'ten şok itiraf!

Survivor 2017'de 7 Mart Salı günü yayınlanan yeni bölümde seyircilerin oyları sonrasında Çılgın Sedat, Sabriye, Adem ve Tarık Mengüç arasında en az oyu alarak adaya veda eden isim Tarık Mengüç oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2017 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2017 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'dan elenen Tarık Mengüç'ten şok itiraf!

TV8'de yayınlanan ve Dünyanın en zor yarışması olan Survivor 2017'de 7 Mart Salı günü ada konseyinde ünlüler takımında elenen isim belli oldu. Bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlülerde Sabriye ve Adem'den sonraki diğer adaylar Çılgın Sedat ile Tarık Mengüç oldu. Adem Kılıççı'nın "Beni elemek isteyen karşıma çıksın." çağrısına cevap veren Çılgın Sedat, bireysel dokunulmazlığı alan İlhan Mansız'a "Beni aday çıkar" dedikten sonra bir diğer eleme adayı olmuştu.

Survivor 2017'ye son veda eden yarışmacı Tarık Mengüç'ün vedası izleyenlerin adeta yüreğini burktu. Gözyaşlarını tutamayan Tarık Mengüç vedasında şunları söyledi:

"Bu zamana kadar kalmam bile mucize belki. Çünkü yaşıtlarımın arasında değilim. Ancak oğlumun hayalini gerçekleştirdim. Oğlum bugün mesajda baba sen oradan ayrıldığında senin başaramadığını ben başaracağım demişti. O da istiyor Survivor'a gelmek. Bana bu fırsatı verdiğiniz için binlerce teşekkür ederim. Arkadaşlarımdan da eğer hata yapmışsam herkesten özür diliyorum. İsterdim ki, arkadaşlarım gibi 20-25 yaşında olayım. O zamanlar daha zıpkındım. Güç demek Tarık Mengüç demek ama bugün gücüm bitti."

Tarık Mengüç kimdir?

Tarık Mengüç, müzik hayatına atılmadan önce hayatını devam ettirebilmek için; mobilya tasarımcısı, cilacılık, seramikçilik, çakmakçılık, düğün salonlarında şarkı söylemek gibi işler de çalıştı. İlk bestesi "Nazar değmesin" adlı eseridir. Daha önce, Sibel Can'a "Hey Adamım", Seda Sayan'a "Ben Sana Demedim mi", Davut Güloğlu'na "Katula Katula", Çılgın Sedat, Betül Çağlar ve Ayça Tekindor'a "Degaje" gibi birçok ünlü isme bestesini veren Tarık Mengüç 'sanatsal' şarkılar yaptığını söylüyor. En son bestesi olan "Yıkılıyor" adlı eseri, Madonna Ayça'nın albümünde çıkış parçası olarak yer almaktadır.

Tuğrul Şan Müzik Dershanesinde 5 yıl şan dersi alan Mengüç, İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş, Doğuş, Faruk K gibi isimlere de vokal yaptı. Şahin Özer'in son keşfi olan Tarık Mengüç ilginç giyimi, kıyafeti, saçı, makyajı ve tarzı ile dikkat çekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.