Hava Durumu

Survivor Emin şimdiden popüler oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021'in yakışıklı yarışmacısı Emin Günenç kimdir? 9 Ocak Cumartesi akşamı izleyici ile buluşan Survivor Gönüllüler takımında yarışan Emin Günenç'in kim olduğu merak ediliyor. Emin Günenç Gönüllüler takımında yarışsa da aslında tanıdık bir isim. Emin Günenç hangi dizilerde oynadı?

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor Emin şimdiden popüler oldu

Emin Günenç kimdir? Nereli?

Survivor 2021 Gönüllüler takımında mücadele eden Emin Günenç, 23 Temmuz 1994'de İstanbul'da doğdu. Tekirdağ Şarköylü olan Emin Günenç, 8 yaşında futbola başladı.

Sakatlanınca futbolu bıraktı

18 yaşına kadar 10 sene boyunca futbol oynadı. Geçirdiği talihsiz bir sakatlık nedeniyle futbol hayatını bırakmak zorunda kaldı. Fakat bu onun spor yapmasına engel olmadı. Oyunculuk eğitimi alırken Emin Günenç, vaktinin çoğunu spor salonunda geçiriyor.

Emin Günenç eğitim hayatı

Emin Günenç, üniversiteyi Marmara Üniversitesi makine ressamlığı bölümünde okudu. Üniversiteden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı.

Emin Günenç hangi dizilerde oynadı?

En son Kanal D'de yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde oynadı.

Emin Günenç Instagram hesabı

Survivor kadrosunda yer alan Emin Günenç, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Emin Günenç'in Instagram'daki kullanıcı adı emingunenc. Emin Günenç'in Survivor'a gitmeden önce 14 bin takipçisi vardı. Daha ilk haftadan takipçi sayısı 40,1bine ulaştı. Anlaşılan Survivor, yeni bir yıldız daha yarattı.

Survivor 2021 Gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Emin Günenç, kendisinden şu sözlerle bahsediyor:

Survivor benim için çok büyük bir dönüm noktası, büyük bir basamak. Hayallerime yürüyerek değil de koşarak gitmek istiyorum. Bu yüzden Survivor'da başarılı olup döndükten sonra çok güzel bir geleceğin beni beklediğini biliyorum.

Survivor'da başarılı olacağıma adım gibi eminim. Ama beni finale götürecek karakterim. Türk halkının beni seveceğinden eminim. 2019 yılında finale kalmıştım. Yedeklerdeydim. O sene gitmek kısmet olmadı. Bu sene 2019'a göre daha hazırım, daha güçlüyüm, daha fazla emek verdim, daha çok çalıştım. İnşallah bu sene olur!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.