Hava Durumu

Survivor Ersin'in köpeği neden öldü? Mess neden öldü?

Survivor 2020'nin 12 Mayıs tarihli konseyinde Ersin Korkut'un sözleri Acun Ilıca'yı ve ekran karşısındaki duygulandırdı. Survivor'a dizindeki sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut'un köpeği Mess ile ilgili sözleri sosyal medyaya da damga vurdu. Ersin Korkut yarışmada mücadele ederken her fırsatta sevgiyle bahsettiği köpeği Mess hayatını kaybetmiş, ancak Acun Ilıcalı bu haberi ailesinin isteği üzerine vermemişti. Peki, Survivor Ersin'in köpeği neden öldü? Ersin Korkut'un köpeği Mess'e ne oldu?

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2020 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2020 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor Ersin'in köpeği neden öldü? Mess neden öldü?

ERSİN KORKUT'UN KÖPEĞİNE NE OLDU?

Ünlüler takımından yarışan Ersin Korkut, köpeği Mess'i ailesine emanet etmişti. Ancak Ersin Korkut'un yarışmaya katılmasından kısa bir süre sonra trafik kazası geçiren Mess, hayatını kaybetmişti. Her fırsatta köpeğini çok özlediğini söyleyen Survivor Ersin'e kötü haberi kimse verememişti. Acun Ilıcalı, Salı günü konsey toplantısında Ersin'e kötü haberi vereceğini söylemişti. Ersin Korkut'la akraba olduğu bilinen Yılmaz Erdoğan'ın devreye girmesiyle Acun Ilıcalı, Survivor Ersin'e köpeğinin öldüğünü söylemekten vazgeçtiğini duyurmuştu.

ACUN ILICALI ACI HABERİ VERECEK Mİ?

Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yaptığı açıklamaların ardından Ersin'e yönelerek çekim dışında bir şey konuşacağız dedi. Bu konunun ise Ersin'in köpeği Mess'in ölüm haberini vermesiyle ilgili olduğu tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.