Hava Durumu

Survivor ödülü malikanenin sahibi kim? Acun Ilıcalı ünlü ismi açıkladı

Survivor'da oyunlarında yarışmacılara ödül olarak verilen meşhur villanın sahibi belli oldu. Acun Ilıcalı lüks malikanenin sahibini ilk defa açıkladı. Survivor'da yarışmacıların son defa malikanede kalacağını duyuran Ilıcalı, ödül olarak verecekleri evi de değiştireceklerini söyledi. Malikanenin sahibinin Marc Anthony olduğu iddia edilmişti. Ancak gerçek çok farklı çıktı. Peki Survivor'da ödül malikanesinin gerçek sahibi kim? İşte Acun'un açıklaması.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2020 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2020 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor ödülü malikanenin sahibi kim? Acun Ilıcalı ünlü ismi açıkladı

Survivor 2020'nin 94. bölüm ödül oyunu sonrası Acun Ilıcalı merak edilen malikanenin kime ait olduğunu açıkladı. Survivor'da ilk haftalardan bu yana büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Daha önce malikanenin sahibinin ünlü şarkıcı Marc Anthony olduğu iddia edilmişti. Bu haftaki ödül oyununda ise Acun Ilıcalı son defa malikanenin kullanılacağını belirterek sahibi olan ünlü rapçiyi de açıkladı.

"MALİKANENİN SAHİBİ ÜNLÜ RAP YILDIZI PITBULL"

Acun Ilıcalı, ödül oyununu kazanan gönüllüler takımıyla yaptığı konuşmada, villanın sahibinin ABD'li rapçi Pitbull olduğunu söyledi. Gönüllüler takımı ise villanın kime ait olduğunu villadaki Pitbull yazılarından dolayı bildiklerini ifade etti. Acun Ilıcalı, "Survivor'da Pitbull'un evini tamamladık. Neden garip bir ev ödülü vermeyelim? Var kafamda bir şeyler açıklayacağım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.