Hava Durumu

Survivor Taner'i 15 kişi dövdü!

'Survivor Ünlüler Gönüllüler' yarışmasıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı, gece kulübünde bir bayanı taciz ettiği iddiasıyla 15 kişi tarafından dövüldü. Tarlacı, "Yakışıklı olmanın dezavantajı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor Taner'i 15 kişi dövdü!
İlginç açıklamaları ve sıra dışı hareketleriyle adından söz ettirmeyi başaran Taner Tolga Tarlacı, bu kez dayak yediğini iddia ettiği bir video ile gündeme geldi. Survivor'un eski yarışmacılarından Taner Tolga Tarlacı, kendisine 15 kişinin saldırdığını ileri sürdü. Yüzünün geldiği hali sosyal medya hesaplarından paylaşan Tarlacı, takipçilerini şoke etti.

Videoda anlattıklarına göre; evli olduğunu bilmediği bir kadını taciz ettiği iddiasıyla dayak yiyen Tarlacı, "Gözüm şiş, dudaklarım şiş, burnum şiş. Gece kulübünde saldırdılar. Birisine arkadaşlık isteği attım, evliymiş. 'Niye benim karıma istek attın' dedi. 15 kişi bana çullandı.Yakışıklı olmanın dezavantajı. Yakışıklıysanız kıskanılırsınız ve bu hale getirilirsiniz" şeklinde konuştu.

Taner Tolga Tarlacı, "Önden bir yumruk, kafayı kaldırayım derken arkadan bir yumruk. Bir tane sağlam ben salladım. Sonra daha çok vurmaya başladılar. Alnım yamuldu, inşallah estetik istemez. Telefonumu da kırdılar. İşte görüyorsanız çok kıskanılıyorum. Daha önce de Çeşme de saldırdılar. Çok mahkemem var diye şikayetçi olmadım" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.