Hava Durumu

Survivor'un yeni sezon tarihi belli oldu!

Ünlüler gönüllüler formatı ile yeni sezonu başlayacak olan Suvivor 2020'nin yarışmacıları ve yayın tarihi kesinleşti. Survivor'un yeni sezonunda, Ersin Korkut, Uğur Pektaş, Mert Öcal, gibi ünlü isimlerin yanısıra, milli sporcular kadroda yer aldı. Sevilen yarışmanın tanıtım fragmanlarının ekranlara gelmesiyle yeni sezon tarihine yönelik araştırmalar hız kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 21:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 21:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor'un yeni sezon tarihi belli oldu!

Her yıl olduğu gibi bu sene de Survivor'da zorlu anlar yaşanacak. Ünlüler ve gönüllüler kadrolarındaki isimlerin kesinleşmesiyle beraber Survivor yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtına yönelik araştırmalar hız kazandı. Peki, Survivor hangi tarihte başlıyor? Survivor 2020 hakkında merak edilenler...

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor ünlüler gönüllüler 16 Şubat Pazar günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Survivor 2020'ye kısa süre kala Acun Ilıcalı Survivor kadrosunda yer alacak olan isimleri duyurdu.

SURVİVOR YARIŞMACILARI KİMLER OLACAK?

ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor ünlüler takımında ise Barış Murat Yağcı, Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Uğur Pektaş, Sercan Yıldırım, Derya Can Göçen, Parviz Abdullayev, Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören, Tuğba Melis Türk, Ersin Korkut

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor gönüllüler takımında ise YasinObuz, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan, Burak Yurdugör yarışacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.