Hava Durumu

Survivor Yasin Emrah'ın oğluna sert çıktı!

Survivor 2020 yarışmasının final yapmasının ardından yarışmacılar arasındaki gerginlik had safhaya ulaştı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor'dan elenen yarışmacılar adadaki gerginliklerini sosyal medyaya taşıdı. Yasin'in Nisa'ya ağır eleştireler yapmasıyla ateşlenen gerilimde yeni cepheler açılmaya başladı. Tayfun-Yasin geriliminde herkes tarafını seçti.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2020 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2020 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor Yasin Emrah'ın oğluna sert çıktı!

Survivor'un en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yasin Obuz İstanbul'a döndükten sonra da gündem olmayı sürdürüyor. Survivor yarışmacılarından Nisa'nın arkasından konuştuğunu iddia eden Yasin Obuz açtı ağzını yumdu gözünü.

Nisa'yı nankör olmakla suçlayan Yasin'in hedefindeki isim ise şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun oldu.

ASALET SONRADAN KAZANILMAZ

Yasin'in Nisa'ya söylediklerinden sonra Tayfun Nisa'yı desteklemeyi seçti. Tayfun Nisa ile olan bir fotoğrafını paylaşarak altına "Şu anı unutmak mı? Asla" notunu yazdı.

Tayfun'un paylaşımına Yasin Obuz'un tepkisi ise çok sert oldu. Yasin fotoğrafın altına "Oğlum seni adam sandım ama baban haklıymış. Yağmur nereye yağsa tarlanı oraya götürüyorsun. Adada kalman için ben ile Cemal seni ikna etmek için ne mücadele verdik sen çok iyi biliyorsun. İnkar eden namerttir. 'Hayat mücadelen için her zaman yanındayım' demiştim ama arkamızı dönünce hemen hançerlemişsin. Helal olsun. Asalet sonradan kazanılmaz genlerden gelir" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.