Hava Durumu

Survivor yeni yarışmacısı Sergen'e Acun Ilıcalı'dan övgü!

Survivor 2021 yarışmacıları arasında yeni isimler dahil oldu. Acun Ilıcalı yeni bölümde iki takıma da ikişer yarışmacının katıldığını duyurdu. Survivor Sergen bu isimler arasında merak edilenlerden biri oldu. Acun Ilıcalı yeni bölümde yarışmacının müthiş bir hıza sahip olduğunu aktardı. İşte detaylar

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Survivor yeni yarışmacısı Sergen'e Acun Ilıcalı'dan övgü!

Survivor yedek yarışmacıları bu akşam yarışmaya dahil oluyor. Yeni bölümde Ünlüler takımına katılan Sergen'in performansı ile ilgili Acun Ilıcalı, 'Sergen Survivor tarihine geçti!' diyor. Yarışmanın izleyicileri tarafından da çok konuşulan yarışmacı, sosyal medya hesabında sıkça spor yaptığı fotoğrafları paylaşıyor.

SURVİVOR YENİ YARIŞMACISI SERGEN...

Survivor'ın yeni bölümünde yedek yarışmacılar belli oldu. Yedek yarışmacılardan biri olan Sergen Ünlüler takımı kadrosuna katıldı. Yeni yarışmacı ile ilgili Acun Ilıcalı, 'Sergen'in enteresan bir parkur hızı var. Müthiş bir hız. Sergen Survivor tarihine geçti!' dedi.

Sosyal medyada da çok konuşulan yarışmacı spor eğitmenliği yapıyor. Merak edilen isim sosyal medya hesabından bolca spor yaptığı fotoğrafları paylaşıyor. Survivor Sergen'in sosyal medya hesabında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nden de yaptığı paylaşımlar yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.