Hava Durumu

Sütlü: Pandemiyi bahane edip polisi kadınların üstüne saldırtmayın

CHP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü'den "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" çıkışı. CHP'li Sütlü, "Biz bir 8 Mart'ta daha eşitsizliğe ve sömürüye karşı 81 ilde sokaklarda olacağız. Sakın bizi engellemeyin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sütlü: Pandemiyi bahane edip polisi kadınların üstüne saldırtmayın

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu CHP Grup Sözcüsü ve CHP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü, Meclis'te iktidarı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılacak etkinlikler konusunda uyardı.

CHP'li vekil, şunları söyledi: "Biz bir 8 Mart'ta daha tüm bu sömürüye, eşitsizliğe, kadın kırımına karşı bilin ki 81 ilde sokaklardayız. Buradan muktedir bıyıklılar kulübünü çok açık ve net uyarıyorum: Sakın pandemiyi bahane edip de polisi kadınların üstüne saldırtmaya kalkmayın, sakın bir kez daha bizi tüm dünyaya rezil etmeyin, sakın lebalep AKP kongrelerinde gericilerin türlü eylemlerinde bulaşmayan bu meretin 8 Martta bulaşacağını iddia edip aklımızla alay etmeyin, sakın. Çünkü sokaklar bizim, geceler bizim, meydanlar bizim; yaşasın 8 Mart, yaşasın kız kardeşliğimiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.