Hava Durumu

Taciz şüphelisini linçten polis kurtardı

Konya'da bir parkta iddiaya göre 22 yaşındaki Afgan uyruklu M.Y.H.,11 yaşındaki Ö.S.,'yi taciz edip, parktan götürmeye kalkıştı. Oğullarının çığlıklarına koşan ailesi ve parkta bulunan vatandaşlar M.Y.H.'yi darp etti. Yaralanan ve güvenlik kulübesine sığınan M.Y.H.'yi polis kalabalığın elinden güçlükle alarak hastaneye götürdü.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2017 07:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2017 07:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taciz şüphelisini linçten polis kurtardı

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Karaman Caddesi'nde bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre parka ailesiyle piknik yapmaya giden Ö.S., Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen M.Y.H.'nın elle tacizine uğradı. Şüphelinin elinden sürükleyerekparktan uzaklaştırmaya çalıştığı Ö.S.,çığlık atmaya başladı. Oğullarının çığlıklarını duyan ailesi ve parkta bulanan vatandaşlar şüpheli M.Y.H.'yi yakalayarak darp etti.İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, parktaki güvenlik kulubesine sığınan M.Y.H.'yi kalabalığın elinden güçlükle kurtardı. Yaralanan ve kulubedeki koltukların altına saklanan M.Y.H.,'yı polis aracıylaparktan uzaklaştırdı.

Aldığı darbelerle yüzünde morluklar ve kanama olanşüpheli, Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.