Hava Durumu

Tahtanın bedeli 78 milyon lira

Bursaspor'da göreve gelecek yeni yönetim öncelikli olarak transfer tahtasını açtırmak zorunda. Tahta açılmadığı takdirde Yeşil Beyazlılar sezona 6 puan silme cezasıyla başlayacak. Tahtanın açılması için gerekli toplam tutar 78 milyon lira.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2021 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2021 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tahtanın bedeli 78 milyon lira

HABER: SAMET ZİNCİROĞULLARI

Süper Lig'e çıkamayan Bursaspor'da gözler yeni seçilecek yönetime ve yapılacak icraatlara çevrildi.

SON İKİ DÖNEM BAŞARILAMADI

22-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olağan genel kurul için adaylar hazırlıklarını sürdürürken, öncelik transfer tahtasının açılması olacak. Görevi kongrede sona erecek mevcut başkan Erkan Kamat sezon başı ve devre arası transfer döneminde tahtayı açtıramamıştı. Bursaspor bu nedenle öz kaynaklarına yönelirken, Vakıfköy orijinli genç kadro Süper Lig vizesini alamadı.

6 PUAN SİLİNME TEHLİKESİ VAR

Bursaspor'da yeni seçilecek yönetimin önündeki en büyük engel durumundaki transfer tahtası için uzlaşma sağlanması gereken dosya sayısı net olarak kamuoyu ile paylaşılmadı. Ancak ihtiyaç duyulan toplam tutarın 78 milyon lira olduğu bildirildi. Son iki dönemde transfer tahtası açılmadığı için Bursaspor'un mutlak suretle tahta engelini kaldırması gerekiyor. Aksi takdirde Yeşil Beyazlılar sezona Finansal Fair-Play kuralları gereği 6 puan silme cezasıyla başlamak durumunda kalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.