Hava Durumu

Takım kongreyi bekliyor

Bursaspor'da 5 Haziran'da yapılacak genel kurul öncesi takımda kongre sürecinin oluşturduğu belirsizlik hakim. Yeşil Beyazlılar yeni yönetimin stratejisini ve atacağı adımları merakla bekliyor. Tahtanın açılıp açılmayacağı da kadrodaki oyuncuların kafasını fazlasıyla yoruyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Takım kongreyi bekliyor

Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er ve ekibi de dahil olmak üzere tüm takım 5 Haziran'daki kongrenin sonucu bekliyor.

31 MAYIS'TA BOŞA ÇIKIYORLAR

Yeşil Beyazlılar'da Mustafa Er ve teknik kadronun sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona erecek. Aynı durumda olan oyuncular da söz konusu. Hem Mustafa Er hem de sözleşmesi biten oyuncular yönetimin durumu belli olmadan başka kulüplerle görüşme yapma fikrini etik bulmuyor. Ancak takımda kongre sürecinin oluşturduğu belirsizlik ortamı hakim. Oyuncuların büyük bir kısmı pandemi kısıtlamaları nedeniyle Bursa'dan ayrılmadı. Futbolcular 1 Haziran'dan itibaren kısıtlamaların kalkması ya da esnetilmesi halinde tatile çıkacak.

SEZON STRATEJİSİ NE OLACAK?

Edinilen bilgiye göre futbolcular kendi aralarında yaptıkları görüşmede göreve gelecek yeni yönetimin sezonla ilgili hedef ve planlamalarını bekliyor. Transfer tahtasının durumu oyuncuların kafasını en çok yoran konuların başında geliyor. Tahtanın açılması halinde oluşacak yeni kadroda kimlerin şans bulacağı futbolcular arasında konuşulan bir diğer konu başlığı. Bazıları transfer teklifi alan futbolcular yeni yönetimin atacağı adımlara göre gelecek planlarına yön verecek. Mustafa Er'in takımda kalması halinde genç futbolcularını sezon başı çalışmaları için erken toplamayı planladığı biliniyor. Ancak yaşanan bu belirsizlik ortamı Özlüce'de herkesin kafasını fazlasıyla yoruyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.