Hava Durumu

Takip edip dövdüler! Hınçlarını alamayınca da...

Adana'da Murat Oğan kendisini takip eden 3 husumetlisi ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda şüpheliler Oğan'ı darbederken, silah çıkaran bir kişi Oğan'a ateş etti. Kanlar içinde kalan Oğan olay yerinde hayatını kaybetti. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2021 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2021 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Takip edip dövdüler! Hınçlarını alamayınca da...

Olay, öğle saatlerinde merkez Seyhan ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi'nde meydana geldi. Muzaffer Oğan, iddiaya göre sabah saatlerinde arkadaşının evine giderken kendisini takip eden, aralarında husumet olduğu öğrenilen 3 kişi ile tartışmaya başladı.

ÖNCE DÖVÜLDÜ SONRA VURULDU

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Oğan, şüpheliler tarafından darbedildi. Yaşanan arbedede şüphelilerden biri tabancayla Oğan'a ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlarla yaralanan Oğan, kanlar içerisinde yere yığıldı. Şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekiler duydukları silah seslerinin ardından olayı ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. ağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Oğan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.