Hava Durumu

Taksi çağırın inerim

Bursa’da bunalıma giren bir genç, aydınlatma direğine çıkarak intihar etmek istedi. Polisin ikna etmek için uğraştığı genç, “Taksi çağırın inerim” dedi. Polis ekipleri, çağrılan taksiyi görünce direkten inen genci ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2013 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2013 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taksi çağırın inerim

Edinilen bilgiye göre M.H.A (29) isimli şahıs, Kent Meydanı’nda aydınlatma direğine çıkarak intihar etmek istedi. Yaklaşık 20 metre yükseklikteki direğe çıkan şahsı gören vatandaşlar polise, itfaiyeye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, şahsı ikna etmek için uzun süre uğraştı.
Bazıları intihar girişimini kameraya alırken, bazı vatandaşlar da şahsın intihara kalkışmasına tepki gösterdi.
Uzun süre ikna olmayan M.H.A, polis ekiplerine direğin yanına taksi çağrılması ve kendisine uzaklaşması için müsaade edilmesi halinde aşağı ineceğini söyledi. Polisin çağırdığı taksi bir süre sonra olay yerine gelirken, şahıs yere inmeden önce, “Taksinin kapılarını açık tutun. Gideceğim” dedi. Ayaklarından tutulması üzerine bir süre daha inmemek için direnen M.H.A., polis tarafından direkten indirilerek ambulansa konuldu. Polis genci sorgulamak üzere karakola götürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.