Hava Durumu

Takviyeler memnun etti!

Süper Lig parolasıyla yola çıkan Bursaspor ara transferde 6 oyuncuyu kadrosuna kattı. Anlaşılan 6 futbolcunun 4'ünün Süper Lig orijinli olması ve daha önce sergiledikleri performanslar camiada memnuniyetle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2020 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2020 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Takviyeler memnun etti!

Bursaspor belki de son yılların en tatmin edici ara transfer dönemini geride bıraktı.

ÜÇ OYUNCUYA TEŞEKKÜR

Bursaspor ara transfer döneminde 6 futbolcuyu renklerine katarken kadroya yapılan takviye camiada memnuniyetle karşılandı. Süper Lig hedefiyle yola çıkan Yeşil Beyazlılar ilkyarının son bölümünde yapılan teknik direktör değişikliğinin ardından kadroda da önemli sayılabilecek bir revizyona gitti. Bu süreçte ilk olarak İbrahim Üzülmez'in kadroda düşünmediği Onur Can Piri, Igor, Musa Araz ve Iasmin Latovlevici ile yollarını ayıran Bursaspor eksik bölgelere takviye için girişimlerine hız verdi.

AĞIRLIK TECRÜBELİLERE

İbrahim Üzülmez Süper Lig yolunda Süper Lig tecrübesine sahip oyuncuların alınmasını isterken Yeşil Beayazlılar ilk imzayı Antalyaspor'dan ayrılan Serdar Özkan'la attı. Yeşil Beyazlılar Alanyaspor'dan Tayfur Bingöl, Denizlispor'dan Kerem Can Akyüz Adana Demirspor'dan Emrullah Şalk ve Sivasspor'dan Abdou Razack Traore ile imzaladı. Transfearin son gününde ise İnegölspor'dan 19 yaşındaki sol bek Numan Bayrak ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı. Transferler camianın beklentisini karşıladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.