Hava Durumu

Talat Bulut: 45 gün yıkanamamıştım

Geçtiğimiz hafta 'Yasak Elma' dizisinden ayrılan oyuncu Talat Bulut, "Bütün zenginliğim kızımı iyi okullarda okutabilmek" derken, meslek hayatında yaşadığı zorluklar hakkında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2020 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2020 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Talat Bulut: 45 gün yıkanamamıştım

Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e röportaj veren Talat Bulut, "Yeşilçam'da en çok neyi özlüyorsunuz?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Herkes dayanışma içindeydi. Bir samimiyet ve bir paylaşım vardı. En önemlisi de eğer Anadolu'da film çekiyorsak oranın yaşam koşullarına uyum sağlıyorduk. Şartlar hayli zorluydu. Ağrı'da 'Derman' filmini çekiyorduk. Rahmetli Tarık Akan ve Hülya Koçyiğit oynuyordu. Yönetmen Şerif Gönen'di. İnşaat halindeki bir bina bize otel olarak sunulmuştu. Odalarımızda su bile yoktu. Hamama gitmek de mümkün değil. Bu yüzden 45 gün yıkanamamıştım. Öğlenleri yemek olarak ekmek arası helva ya da domates, peynir yiyorduk. Hiç kimse koşullara itiraz etmiyordu. Çünkü, amaç iyi bir film yapmaktı."

"HER ŞEYE RAĞMEN FİLİMDE ROL GEREĞİ 19 KİLO ALMIŞTIM"

64 yaşındaki oyuncuya, Birçok projede çok farklı karakterleri oynadığınız için size 'Yeşilçam'ın bin bir suratı' denildi. İçinizde kalan, oynamak istediğiniz bir karakter var mı? sorusu yöneltildi. İlla oynamak istediğim bir karakter olmadı. Canlandırdığım karakteri ne kadar gözde bir karakter haline getirebilirim, ne kadar ilginç bir karaktere dönüştürebilirim diye düşünerek hareket ettim. 'Her Şeye Rağmen' filminde rolüm gereği 19 kilo almıştım. 'Abuzer Kadayıf'ta Abdo diye bir karakter yarattım. Bu ve bunun benzeri bir sürü filmimi sayabilirim. Hatta en uç örnek şu: Şehir Tiyatroları Genel Müdürü beni yakından tanıyan biridir ve filmi seyrettikten sonra "Talat Bulut hangi roldeydi, ben çıkaramadım" diye sormuş. Bunları televizyonda yaşamak mümkün değil.

"FERRARİ'YE BİNSEM NE OLACAK?"

Geldiği yeri hiç unutmayan insanlardansınız. Peki ün, şan, şöhret sizin için ne ifade ediyor?

"Malım mülküm yok. Bütün zenginliğim kızımı iyi okullarda okutabilmek. Ferrari'ye binsem ne olacak? Hiçlik yolunda bir yolcu değilim. ben dünyaya erken gelmişim. Biz yeni nesil oyuncular gibi büyük paralar kazanamadık ama yolları açık olsun. Hiçbir zaman da onlara özenmedim, çünkü değer yargılarım başka."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.