Hava Durumu

Talihsizliğin böylesi! 5 yılda biriktirdiği para cayır cayır...

Trabzon'da, talihsiz adamın umre için 5 yılda biriktirdiği bin 470 dolar parayı arkadaşı sahte sanıp sobaya attı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2018 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2018 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Talihsizliğin böylesi! 5 yılda biriktirdiği para cayır cayır...

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yaşayan ve karayollarından emekli 10 çocuk babası Hasan Saraç (90), umreye gitmek için 5 yılda bin 470 dolar biriktirdi. Arkadaşı sahte sanıp sobaya attı.

PARAYI SAHTE ZANNEDİP SOBAYA ATTI

Bankaya yatırmak için yanına aldığı paralarla her zaman gittiği çay ocağına uğrayan Saraç, arkadaşı Tayyar K.'ye verip, "280 dolarını ayır, gerisini liraya çevirip bankaya yatıracağım" dedi. Paraları sahte sanan arkadaşı ise "Sobaya atayım mı?" diye sordu. Arkadaşının şaka yaptığını zanneden Saraç da "At" dedi. Bunun üzerine arkadaşı dolarları yanan sobaya attı. Yaşadığı şoku atlatan Saraç, hemen hamle yaparak elleri yanma pahasına paraları sobadan çıkardı. Paraların gerçek olduğunu söyleyince de herkes neye uğradığını şaşırdı.

BANKA PARALARI KABUL ETMEDİ

Bankaya giden Saraç, bazı paraların yanmış, bazılarının ise ısıya maruz kalması nedeniyle kabul edilmeyince ikinci şoku yaşadı.

"ARTIK YENİDEN BİRİKTİRECEĞİM"

Arkadaşının paraların gerçek olduğunu öğrenince çok üzüldüğünü söyleyen Saraç, "Samimi arkadaşım. Ben de 'sağlık olsun, üzülme' diye teselli etmeye çalıştım. Çünkü ortada kasıt yok. Parayı arkadaşımdan da isteyemem. Zaten ekonomik durumu çok iyi değil. Artık yeniden biriktireceğim. Pasaportumu da almıştım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.